KIVILOUHOSSUONTEE.PELASTETAAN JOUTSAN SUONTEE, EI KIVILOUHOKSELLE

Kommentoitu viesti

On se vain niin väärin

#59 Kiiskinen siirry kalankasvattajaksi!

16.02.2012 20:09

Sanomalehti Itä-Häme uutisoi 11.2. louhoshankkeen kuulemistilaisuudesta Joutsassa.
Hannes Kiiskisen mukaan louhoksen vastustaminen on "pelkää kiusantekoa!" Louhostoiminta, hänen mielestään, "on suhteellisen siistiä hommaa."
Hän vakuuttaa, ettei kenellekään synny haittaa, jos aamu seitsemästä alkaen talot tärisevät ikkunat helisten ja valtavat räjähdysäänet pölypilvineen sokkeeraavat muuten niin hiljaisen luonnon ja lähiasumukset kilometrien säteellä louhospaikasta.
Jäähän ihmisille ja luonnolle, lupa-anomuksen mukaan, osa lauantai-illasta ja kokonainen sunnuntai "akkujen lataamiseen" ... kyllä siihen tottuu( lue:turtuu).
Kiiskinen on sydämmistynyt mokomaan asiattomaan vastustukseen, että peruu hirvenmetsästyksen alueillaan. "Se päätös pitää!" Kauhea takaisku. Mitähän on vielä tulossa!?!

Vastaukset

Älä yli päästä perhanaa

#60 Re: Kiiskinen siirry kalankasvattajaksi!

2012-02-16 20:36:49

Kiiskinen lupaa lupaa yli 20 työpaikkaa.  Saattaa pitää paikkansa, mutta ei yhtään paikallista varmaankaan. Sillä nämä tulevat melun- ja pölynaiheuttajat kalliine erikoiskoneineen ovat ammattimiehiä, mistä sitten tulevatkin. (Esim. Venäjä, Viro. Liettua. Latvia, Puola tai Kiina ). Mitä eksoottisempi työporukka, sitä vähemmän pidettäisiin lupaehdoista ja sopimuksista kiinni!... ja kuka kärsisi?   Varmana voittajana selviytyisi vain Kiiskinen itse, ilman mitään vastuuta mahdollisista haitoista ja/tai tuhoistakin. Kiiskinen ihmettelee:" Kukakohan alueen on maakuntakaavaan ajanut?  Se oli hänelle täysi yllätys!" ... täytyyhän meidän uskoa, kun mies näin sanoo ... vai täytyykö?

Lopullinen haave Kiiskisellä lienee kuitenkin jyrätä myös HANKAANVUORI, jonka hän myös tiettävästi on ostanut. Senkin on "joku" ajanut maakuntakaavaan Kiiskisen tietämättä. Siitä tulee vielä suurempi hanke ( ehkä 100 vuotta kestävä).

Jos nyt tämä "pienempi" hanke menee läpi, ei mikään estä jatkumoa!!!

 


Vieras

#137 Re: Kiiskinen siirry kalankasvattajaksi!

2014-08-17 08:31:39