Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#494 Re: Re: Re: Re:

03.11.2010 18:11

#492: Vieras - Minäpä väitän että uskovaisuus on mielenterveysnongelma koska ei ole voitu ennalta todistaa ettei se olisi. Kaikki tutkimukset viittaa siihen ettei se olisi, mutta eihän sitä koskaan voi tietää! 

Sinulla on oikeus mielipiteeseesi, aivan kuten Räsäsellä omaan. Eduskuntavaaliehdokkaana Räsäsen kuuluu kertoa mielipiteensä ja vakaumuksensa, jos joku ottaa siitä nokkiin, sille ei voi mitään, mutta mikään tieteellinen selvitys homoudesta ei ole selvittänyt sitä niin aukottomasti, että Räsänen kuuluisi tuomita mielipiteestään. Räsänen ei ole yksin mielipiteineen edes omalla tieteenalallaan, vaan siitä käydään jatkuvaa keskustelua, jonka pohjalta Räsäsellä on oikeus muodostaa kantansa. Jos hän toimisi lääkärinä ja edustaisi jotain lääketieteellistä tahoa, toki hänen lausunnon julkaisu olisi kyseenalainen, mutta nyt hän edustaa itseään kansanedustaja ehdokkaana.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#495 Re: Re: Re: Re: Re:

2010-11-04 09:22:26

#494: Vieras - Re: Re: Re: Re:  

Tiedeyhteisössä on kyllä yksimielisyys siitä ettei homous ole kasvatuksesta tai mistään koulukiusaamisesta johtuvaa - asiallisissa piireissä.  Tarkoittaen psykologien ja psykiatrien kattojärjestöjä, jotka sanoutuvat irti eheytysterapioista jne. Koska tämä asia on fakta, Räsänen on todella nolo mielipiteineen. Jos on aiheuttamassa tällaista kalabaliikkia, voisi edes yrittää pysyä ajan tasalla asiassa jossa esiintyy syrjinnän ylipapittarena.