Australian maahanmuuttopoliittinen linja Suomeenkin

Kommentoitu viesti

Suomi takaisin vaikka väkisin, ettei tulisi Malmön kaltaisia kaupunkeja!

#36 Näin!

21.02.2012 00:34

Myös Tanskassa on hoidettu samainen asia erittäin mallikkaasti.

Nämähän päätökset lähtevät kansanedustajilta ja ennen kuin halukas pääsisi edes kansanedustajaehdokkaaksi, tulisi hänen läpäistä ehdokaskoe. Kokeessa kysyttäisiin tärkeitä kotimaan, ulkomaiden, maahanmuuton, moraalisten ym. tapaisten asioiden kysymyksiä.
Näin saataisiin maata johtamaan kykeneviä ehdokkaita. Eipä pääsisi kiketkään ja hakkaraisetkaan enää nostamaan helppoa rahaa.

Tämän hetken Suomessa maahan tuodaan kehitysmaista ihmisiä kurjista oloista esimerkiksi köyhyydestä tai sodasta suoraan juoksevan veden ja helpon elämän varteen.
Tämä tapahtuu tietenkin puettuna sanoiksi "työperäinen maahanmuutto". Ei ole mitään järkeä sekoittaa kehitysmaiden ihmisiä hyvinvointivaltion ihmisten kanssa, kuten ei eri kulttuurienkaan ja uskontojen. Kyseinen asia ei ole historiassa ikinä toiminut.

Ihan mielenkiinnon vuoksi ehdotan kirjoittamaan esimerkiksi googleen "no go zone" ja tarkastelemaan, mitä vekkulia se paljastaakaan tämän hetken Euroopasta.

Vastaukset

monikulttuurisuus on luonnollista

#44 Re: Näin!

2014-02-06 13:10:44

 

#36: Suomi takaisin vaikka väkisin, ettei tulisi Malmön kaltaisia kaupunkeja! - Näin!

Itse asiassa monikulttuurisuus on ollut perinne monissa vanhoissa sivilisaatioissa, eikä se ole koskaan niitä tuhonnut. Eri kulttuurit ovat tulleet luontevasti toimeen ennen nykyisiä keinotekoisia kansallisvaltioita.

 

Ja eikös Tanskassa juuri ole tapahtunut pommi-iskuja ja murhayrityksiä... tämäkö se on mallikkaan maahanmuuttopolitiikan tulos?

 

Sitä paitsi Suomessa on jo eri uskontoja, lestadiolaisuus ja kristillisyys ym. ja ovat ne toimeen tulleet. Saamelainen ja suomalainen sekä suomenruotsalainen kulttuuri elävät sovussa.