Kirje tasavallan presidentille syntymättömien puolesta

Kommentoitu viesti

Ei lapsia roskapönttöön

#3 Re: Re: silmät ummessa

24.02.2012 11:42

#2: herätys - Re:

Itse kuljet silmät ummessa, et ole edes lukenut kirjettä. Siellä ei pyydetään abortin kieltoa vaan sitä, että lopetetaan abortit sosiaalisista syistä ja vammaisuuden vuoksi.

Sen lisäksi on olemassa sellainen asia kuin ADOPTIO, ei teinitytöt tarvitsee ryhtyä äidiks jos eivät voi, mutta se ei ole syy tappaa kasvavan lapsen.

Ennen kuin rupeat toistumaan sitä, mitä olet lukenut iltapäivälehdistöstä yrittää tutustua vähän aiheeseen.

 

Vastaukset


Vieras

#4 Re:

2012-02-24 13:40:27

#3: Ei lapsia roskapönttöön - Re: Re: silmät ummessa

ennen kuin todella alan toistamaan mielipidettäni / HENKILÖKOHTAISTA KOKEMUSTANI asiasta, toivoisin myös sinun tutkivan ja miettivän mitä kaikkea saadaan sillä aikaiseksi jos abortti kielletään sosiaalisista syistä ja vammaisuuden vuoksi, mutta luojan kiitos niin ei tule tapahtumaan, jos abortti kiellettäisiin, kuinka paljon lapsia tapettaisiin täysin toisin tavoin, kun heitä ei haluta. Moni ryhtyisi keskeytykseen omin konstein.

Mutta kuten sanoin, sitä päivää emme tule näkemään kun abortti sosiaalisista tai mistä tahansa muusta syystä suomessa kiellettäisiin, kyllä hätä keinot keksii, ja mitä ne sitten olisivat, olen kiitollinen että sitä emme ikinä tule näkemään.

Aborttioikeuden puolesta

#13 Re: Re: Re: silmät ummessa

2012-10-30 15:34:11

#3: Ei lapsia roskapönttöön - Re: Re: silmät ummessa

Minusta on vallan hassua, että olette lähettäneet juuri Niinistölle tällaisen adressin. Hän kun pressanvaalikoneessa ilmoitti kannattavansa nykyistä aborttilakia.

"Kysymys: Suomessa raskaudenkeskeytys on sallittu ja siitä säädetään laissa. Hyväksytkö abortin?

Kyllä, ihmisellä täytyy olla mahdollisuus valita raskaudenkeskeytys.
Nykyinen säätely on oikea.... katso vaalikone 2012"

http://www.vaalikone2012.fi/?k=35&v=118

Vielä hassumpaa on, että olette lähettäneet moisen adressin presidentille, jolla ei ole mitään sisäpoliittista valtaa, eikä valtaa vaikuttaa tähänkään asiaan.