http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti

Häpeä vai kunnia

#90 Oikein vai väärin

27.02.2012 19:47

Jumala on pyhä eikä voi sietää syntiä, Hän tuomitsee ei "uskovainen". Jeesukseen uskova vain
välittää sen, mitä Jumala sanoo synnin tekemisen palkan olevan. Kun varoitetaan heikoille jäille menemisestä tai käsketään poistumaan palavasta talosta, onko se tuomitsemista tai pikkumielistä?
Kun varoitetaan tekmästä esim. murhaa, koska siitä seuraa tuomio, onko se tuomitsemista tai pikkumielisyyttä. Jumala,joka on ihmisen luonut, tietää, mikä on parasta ihmiselle. Paras elämä on Jumalan yhteydessä eläminen. Sielunvihollinen valehtelee, ja väittää sitä tylsäksi,ilottomaksi jne. Miksi muuten niin monet suomalaiset hakevat iloa ja hetken mielihyvää alkoholista, jos elämä on niin ihanaa ilman Jumalaa ja tekevät rikoksia humalapäissään. Onko se elämää!!

Jumala rakastaa ihmistä niin paljon, että tuli Jeesuksessa ihmiseksi, otti jokaisen ihmisen synnit päälleen ja kärsi kauhean ristinkuoleman ja näin sovitti syntisen ihmisen pyhän Jumalan
kanssa. Kun Jumalan täytyi tehdä näin, jotta ihminen Jeesuksen sijaisluoleman ja rangaistuksen
kärsimisen tähden saa oikeudessa "armahdettu" lausunnon "tuomittu ikuisesti" sijasta, niin luuletko Jumalan hyväksyvän vääryyden ja olevan syntiä kohtaan suvaitsevainen. Jos esim. joku
tappaisi sinulle rakkaan ihmisen, olisitko sinä niin avarakatseinen ja suvaitsevainen et ollenkaan "pikkusieluinen" ja sanoisit "Eihän se mitään, kaikki on sallittua, minähän olen suvaitsevainen."
Kaikki nämä kommentit homoilta ja lesboilta ovat heterovastaisia ja heterofobiaa kun käännetään toisinpäin ajattelutapa. Terve järki sanoo, että kaksi miestä ja kaksi naista keskenään ei voi olla keskenään avioliitossa, eihän esim. sähkövirtaa saada, ellei paristossa
+puoli ole -miinus puolta vasten. Jos panet + puoleisen pään toiseen +päähän ei paristo toimi. Tarvitaan + ja -. Samoin on virtajohdossa, seinässä olevassa pistorasiassa on aukot, joihin sähköjohdossa" olevat tapit työnnetän virran saamiseksi.
Taipumus homouteen tai lesbouteen ei ole sama kuin sen harjoittaminen "avioliitossa". Jumala varoittaa ankarasti vääristelemästä omaa Sanaansa. "Minä todistan jokaiselle, joka tämän proferian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan. Ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan,mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu." Ilm.22:18-19

Kun lääkäri puhuu sanelulaitteeseesnsa ja joku sitten purkaa viestin ja kirjoittaa sen paperille.
niin onko viesti lääkärin vai viestin kirjoittajan aikaansaannos?! Samoin ihmiset Jumalan Hengen vaikutuksesta ovat kirjoittaneet sen, mitä Jumala on sanonut. Ei Raamattu ole ihmisten sanoja ja viestejä, vaan Jumalan.
Ratkaisevaa on se, mitä Jumala sanoo olevansa, ei se,mikä tai minkälainen sinä sanot Jumalan olevan. Ei Jumala muutu sinun mielipiteesi mukaiseksi kaiken "sallivaksi ja suvaitsevaksi" Ei
Jeesuksen olisi tarvinnut kärsiä sinun syntiesi tähden kauhean tuskaista kuolemaa ristillä,
jos Jumala olisi kaikelle pahuudelle ja saastaisuudelle "suvaisevainen" ja ellei Hänen Sanansa homo-ja lesbo "avioliitoille " olisi muuttumaton. Jumala on sama nyt, aina ja ikuisesti, eikä
Hänen Sanansakaan perusta muutu, vaikka ihmisten mielipiteet ja tulkinnat muuttuvatkin ajan myötä.


Vastaukset


Vieras

#94 Re: Oikein vai väärin

2012-02-28 05:38:23

#90: Häpeä vai kunnia - Oikein vai väärin

Voi toivotttavasti tämä on trollausta, koska muuten minun toivo koko ihmiskuntaan alkaa loppumaan...

Väitätkö rehellisesti että seuraavat asiat ovat verrattavissa millään mittapuulla toissinsa:

 

Murha - Homoseksuaalisuus

tuomitseminen - varoittaminen

 

Ihan hauska muuten olisi kuulla miksi on noin  38 000 eri kristinuskon haaraa jos jumala on yksi ja sama kaikille ja raamattua voi tulkita vain yhdellä tavalla.

Jos minulla olisi mielikuvitusystävä joka sanoisi että "tapa tuo tyyppi", niin silloinhan olisin hullu, mutta jos olisin profeetta joka kuulema on jonkun tyypin mukaan joskus sanonut jotain siihen suuntaan ("huumehörhö joka vetää sieniä ja on sekaisin") niin silloin se olisi "jumalan sana".

 

(Tähän väliin muuten tiedoksi että Jeesus nimisiä miehiä joilla oli opetuslapsia oli samaan aikaan noin 9-15 joista raamattu kertoo. Lukekaa historiaa välillä satukirjan väliiin)

 

Olisi ihan hauskaa tässä vaiheessa kuulla mikä tekee raamatun niin paljon todellisemmaksi kun oikea fyysinen elämä ja henkilökohtainen elämä. Eli tarkoitan vaan sitä että jotain muutakin perustelua kun se että "koska se nyt vaan on niin". Todellisia faktoja kiitos. Jokaiseella ihmisellä oman moraalikäsitykseni mukaan pitäisi olla tasa-arvoisuus.

 

Itsekkin voisin tässä vaiheessa sanoa että Jumala puhuu minulle ja hän tahtoo että kaikki seisovat yhdellä jalalla keskiviikkkoisin klo 11-12 tai muuten  joudutte helvettiin.

 

Olisi ihan hauska saada jotain konkreettista todistetta tässä välillä mielummin kun "musta vähän tuntuu" pohjalta. Ihan jees jos ootte uskossa, mutta älkää alkako tunkemaan sitä muiden kurkusta alas, varsinkaan sellaisten ihmisten jotka eivät sitä kaipaa.

 

Onneksi fanaattinen uskonnollisuus on katoamassa maailmasta pikkuhiljaa. koska tähän maailmaa mahtuu niin paljon ihmisiä joilla on mielkuvitusystäviä. onneksi lapsissa on tulevaisuus koska he kasvavat tietoyhteiskunnassa, ja eivätkä joudu kärsimään tiedonpuutteesta johtuvista antipatioista muita ihmisiä kohtaan.

 

Toivoisin että jokainen teistä jotka ovat kirjoittaneet raamatun sanasta ja tuomitsevast jumalasta ottaisitte raamatun käteenne ja lukisitte sen oikeasti lävitse. Kyseisessä kirjassa on hyviä neuvoja, niinkuin huonojakin. Jokainen voi tulkita sitä niinkuin tahtoo. Sen jälkeen kun olette lukeneet sen kirjan, niin lukekaa taru sormusten herrasta. Siinä on myös hyvä neuvoja, ja puhutaan mielikuvitus olennoista mistä te tunnutte tykkäävän.

 

Tämän voin sanoa tässä vaiheessa kun ruvetaan homoseksuaalisuutta ja toisen ihmisen tappamista vertaamaan toisiinsa. Muuten olen kirjoittanut tänne aikaisemminkin noita uskotoon liittyviä asioita, ja en ole HOMO. miettikääpä itsenne kohdalle miten muut ääriuskovaiset ajattelevat ja puhuvat teistä pettureina ja syntisinä kun ette kumarra allahia, chtuluhua,Väinämöiostä, aku ankkaa. Eli siitä vaan sitten sotaa julistamaan kaikille jotka ovat eri mieltä teidän kanssanne, koska te voitte tukeutua aina faktoihin omien väitteidenne tueksi. Kyseessähän ei ole missään nimessä arvaus...

 

Nimimerkillä: Uskonto on parasta ja homot

T:Kikki Hiiri




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…