Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Dr. Green
Vieras

#2435 Syömishäiriöistä joskus vakavasti kärsinyt

11.11.2010 19:41

podin kaksi vuotta syömishäiriötä. ruoka ei maistunut vaikka väkisin yritin syödä. siitäkin seurasi vain oksentelua. vesi oli ainoa mikä meni sisään. hyvin satunnaisesti saatoin syödä kaksi kertaa viikossa yhden tai kahden voileivän.
Lääkärit ovat yrittäneet auttaa minua kaikilla keinoilla. turhaan.

Kokeilin jopa jeesusta. mutta sekään ei antanut muutakuin silloin tällöin hevosen särkylääkkeen kokoisen leivän mikä suli vain kieleen ja viini oli hyvää mutta vähän.
eipä sillä hirveästi apua ollut.
Tilanne meinasi jossain vaiheessa olla toivotan. Keskustelin asiasta kaverini kanssa ja hän ehdotti minua kokeilemaan kannabista, vakuutti että ruoka alkaa maistumaan.
Mietin pari viikkoa kaverini ehdotusta. ajattelin että sitä on muutenkin kalliita hoitoja ollut tätä varten että kokeillaan nyt tätäkin vaihtoehtoa.
Otin sitten jointista parit imut ottanut ja istuskellut. tunnin päästä alkoi jo ruoka maistumaan. seuraavana päivänä ei tullut poltettua mutta ruoka maistui siltikin. JA se on maistunut siitä asti. ruoka on hyvää :)
Vakavasti ajatellen en tässä olisi välttämättä ilman tätä viimeistä vaihtoehtoa: Kannabista.
En ole tullut riippuvaiseksi kannabiksesta.
Pari keraa kuukaudessa tulee parina päivänä viikonloppuisin otettua tötsyt alkoholin sijasta. mikä sen parempaa kuin pitkän ja raskaan työviikon jälkeen käydä saunassa ja ottaa pienet savut. Voi rentoutuakin paremmin toisin kuin viinalla, silloin tapahtuu usein jotain tyhmää.

 

 

Vastaukset

valehtelija
Vieras

#2448 Re: Syömishäiriöistä joskus vakavasti kärsinyt

2010-11-13 17:15:26