VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#2584 Re: Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;)

05.03.2012 15:26

#2581: Eränkävijä - Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;) 

 Ikävä kyllä sinunlaisiasi mätämunia selkäänpuukottajia on suomen metsästäjäkaartin enemmistö.

Eivät ole itse koskaan omistaneet mitään susille menetettävää, toimivasta koirasta nyt puhumattakaan, ja ovat siitä katkeria heille joilla koira aina toimii.

Eivätkä muutenkaan saa metsästä muuta kuin raitista ilmaa, mutta siellä vain pitää toisten koirien siivellä juntturoida mm hirvijahdissa huru-ukkona hamaan hautaan asti.

Susista ei tarvitse kantaa huolta kun ei ole koiraakaan, eikä eräelämän ennakointikaan riitä nokkaansa pidemmälle.

Lisäksi vielä toinen ryhmä, elikkä ajo ja hirvikoiraväki on kunnostautunut tämän kateuden karvaan kalkin nielijäksi, eikä tällekään adressille ole ollut eduksi se, että sen päävetäjällä on aina ollut tavallista paremmat koirat...Näin se vaan on poijjaat..Hävetkää 2581 laiset nulikat.

Vastaukset


Vieras

#2615 Re: Re: Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osa

2012-03-07 16:32:26

#2584: - Re: Pojat aletaan tekemään oikeita töitä, Annetaan niiden hoitaa susiasia kuntoon jotka sen osaa;)

Tärkeintä metsästäjien kannalta olisi säilyttää tässä vouhotuksessa ryvettynyt  uskottavuus. Salakaatoihin yllyttämällä, toisella tavalla ajattelevia nimittelemällä ja karkealla kielenkäytöllä metsästäjien suuri enemmistö  leimaantuu näiden tämänkin adressin muutaman hurmahenkisen kynäilijän ansiosta.

Onneksi metsästysseurat, riistanhoitoyhdistykset, riistapäälliköt ja kennelihmiset sekä susialueella asuvien suuri enemmistä kannattavat viranomaistaholta tulevaa susikannan säännöstelya. Ja jättää adressien keräilijöiden vimmaiset hurmepuheet omaan arvoonsa. Hyvänä asiana pidän Rktl:n ja metsästäjien suunnitelmaa enitstä tehokkaammasta ja paremmasta suurpetolaskennasta.

Ainoa oikea tie on sudensuojelijoiden ja metsästäjien sekä susialueella asuvien ja susia aiheellisesti pelkäävien hedelmällinen vuoropuhelu.

Fundamentalismi (kummallakaan puolella) ei yleensä johda mihinkään hyvään. Kärsivällinen dialogi ja toisenlaisten mielipiteiden esittäjien kuunteleminen ja asiallinen kritiikki vie hiukan enemmän aikaa, mutta johtaa lopulta siedettävään lopputulokseen.