Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Sateenkaariperhe
Vieras

#514 Ahdasmieliset.

14.11.2010 15:45

Jos Herra tulisi uudelleen maan päälle, ja näkisi mitä kaikkea Hänen nimissään on tehty niin. . .

Keneltä se on pois, että mies ja mies menisi naimisiin? Miten se vaikuttaa TEIDÄN elämäänne jos lapsella on kaksi isää, tai kaksi äitiä?
Kaksi samaa sukupuolta edustavaa henkilöä, voi antaa paremman elämän lapselle kuin esim. heteropari.

Itselläni ja vaimollani on kaksi lasta. Lapset ovat saaneet alkunsa "muumimuki"-menetelmällä. Lapset ovat 4v ja 8-vuotiaita.
Esikoisemme ei ole koskaan ihmetellyt, miksi hänellä on kaksi äitiä ja muilla vain yksi? Lähipiiriimme kuuluu paljon miespuolisia ystäviä, joten miehen rooli ei jää epäselväksi heille. He viettävät normaalia, hyvää elämää. Heitä rakastetaan enemmän kuin monia muita lapsia, ja teemme kaikkemme että heillä olisi hyvä ja menestyvä elämä.

Elämme vuotta 2010. Monet täällä näyttävät ottavansa raamatun esille keskusteluissa. Kukkahattu-tädit, Elättekö muuten raamatun "ohjeiden" mukaan? Ette. Ette varmasti.

Vastaukset

Juhani Heinonen
Vieras

#515 Re: Ahdasmieliset.

2010-11-15 02:43:33

#514: Sateenkaariperhe - Ahdasmieliset. 

 Anteeksi, mutta täytyy hieman kommentoida kirjoitustasi. Mainitsit ns. "kukkahattutädit", kyseisenlaisia "kristittyjä naisia" kyllä löytyy ev.lut. kirkon piiristä, muttei juuri kylläkään muista ns. vapaista suuntauksista, esim. vapaakirkollisista tai helluntailaisista.  Ja olen kyllä käsittänyt, että ns. "kukkahatut" juuri hyvinkin homo- ja lesbomyönteisiä henkilöitä olisivat.

Siinä osuit naulan kantaan, että elämme vuotta 2010. Raamattu on kuitenkin säilyttänyt suosionsa jo useiden vuosisatojen ja vuosituhansienkin läpi. Ja kristittyjen, Raamattuun kirjaimellisesti uskovin, ihmisten määrä on maailmalla koko ajan kasvamassa. Suomi saattaa olla poikkeus em. kaavasta, mutta mahdollista vielä olisi, että näin lopunaikoina tännekin oikea suuri herätys vielä saataisiin.

Olen huomannut, että homot ja lesbot olisivat vaatimassa Suomeen jopa kirkollista vihkimistä heidän osakseen. Olen käsittänyt, että ev.lut. kirkko sellaisiin voisi olla lähivuosina jopa suostumassa, mutta eivät juuri muut kristilliset kirkkokunnat. Se vain on kummallista, että miksi ko. vähemmistöt ylipäätään haluavat kirkkoon kuulua, koska he yleensä pitävät Raamattu lähinnä vain ns. satukirjana. Olisi heillekin muita ryhmiä, joissa voisivat yhteisöllisyyttä ja sosiaalisia taitojaan kehittää; mm. kansanopistot, taloyhtiöiden harrastuspohjainen toiminta tai urheiluseurojen yhteydessä tapahtuva harraste- tai kilpailutoiminta.