Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

antti vaurio porista
Vieras

#501 Re: Re: Re: Game Over.

07.11.2010 00:33

#499: In your face BITCH - Re: Re: Game Over.

HYVIN LAPSELLISTA! TYPERÄ SINÄ OLET.DAY AFTER TOMMORROW ON AIKA TYPERÄÄ!HELVETIN LIEKKI LIENEE EHKÄ SINUN AIVOLLASI,JOTA TÄYTYY HOIDA PSYYKKISIÄ LÄÄKKEITÄ RAUHOITTAKSEEN JA LEVÄLLÄÄN.HERMOT,VIHAT JA PAHAT MIELET KUULUVAT ATEISMIIN JA SEN MAAILMAAN.SAIRASTELEVA ATEISTI EKSYY OMAN TERVEYDEN KUSTANNUKSELLA.CHARLES DARWIN HAUDATTIIN VAIMON VIERELLÄ KIRKOSSA.

Maruhime
Vieras

#502 Homot eivät voi jatkaa sukua...

07.11.2010 19:30

...joten he eivät myöskään tuota lisää lapsia tähän _ylikansoitettuun_ maailmaan. Miksi synnyttää vielä lisää kakaroita tänne tuhoamaan maailmaa?

Kirkon mielestä se, mikä ei tuhoa maailmaa on kiellettyä, syntiä ja hirveää.
Juhani Heinonen
Vieras

#503 En aio äänestää supupuolineutraalia liittoa kannattavaa puoluetta

07.11.2010 21:56

Olen eronnut ev.lut.kirkosta jo vuonna 1995. En siis pysty äänestämään tämän syksyn kirkollisvaalissa. Mutta onneksi ensi kevään eduskuntavaaleissa pystyn äänestämään sellaista ehdokasta, joka vastustaa sukup.neuraalin avioliittolain myönteistä ajamista eduskunnan äänestyksissä ja mahd. valiokuntien käsittelyissä.

Onhan selvää, että avioliitto on täysin miehen ja naisen välinen liitto. Siis, tämän pitäisi olla kaikissa sivystysvaltioissa itsestään selvää asiaa. Ikävä kyllä, jossain euroopan valtioissa on tästä itsestään selvyydestä jo lipsuttu. Näyttääkin siltä, että on jotenkin "kohtalon ivaa", että ns. "jälkikristillisessä uuspakanallisessa kulttuurissa", kuten esim. meillä vallitsee, tällaisiin kohtuuttomuuksiin jota sulupuolineutr. avioliitto edustaa, meinataan vääjäämättä ajautua. Edes "pimeimmässä Afrikassa" en ole minkään vakavasti otettavan tahon kuullut liiemmin kannattavan ko. neutraaliutta tai sen laajentamista ainakaan virallisen avioliittolainsäädännön/-tradition piiriin.

Siis, ensi vuoden eduskuntavaaleissa aion äänestän sukup. neuraaliutta avioliitossa vastustavaa ehdokasta, joka edustaa puoluetta, joka on ottanut koko puoluekentän laajuudellaan ko. asiaan kielteisen kannan ja joka kannattaa perinteistä koti, uskonto, isänmaateemaa.
Juhani Heinonen
Vieras

#504 Re: Re: Päivi Räsänen on "POP".

08.11.2010 00:46

#477: Vieras - Re:  

 Ei ole munannut Pävi R missään suhteessa missään mediassa puhuessaan. Hän on kertonut totuuden mm. lesboudesta ja siitä hän on saanut osakseen monia vihanpurkauksia päälleen. En usko, että mainitsemasi psykologit osaavat lesboutta yhtään paremmin selittää, kuin esim. Apostoli Paavali aikoinaan tai vaikkapa Räsäsen Päivi nyt. Eikä noitteen eksegetiikan tohtoreiden tai edes teologian tohtoreiden mielipiteille kannata aina kovinkaan paljoa painoa ja arvovaltaa asettaa.

Kannattaa muistaa, ettei teologian tohtori ja Vanhan Testamentin tutkija ole aina uudestisyntynyt kristitty. Ja uudestisyntynyt uskova nimenomaan vihaa kaikkia syntiä, mutta synnintekijän puolesta rukoilee ja lähimmäistään rakastaa, oli tämä sitten lesbo taikka umpihetero.

Eletään lopunaikojen viimeisiä hetkiä ja päiviä jo. Kannattaa pitää uskostaan jokaisen kristityn kiinni. Valitettavasti uudestisyntymättömillä on vaara ajautua aina vaan kauemmas totuudesta. Eli pitää tutkistella jokaisen kristityksi luulevan itseään, että onko sitä oikeassa ELÄVÄSSÄ uskossa vaiko ei.

Vieras
Vieras

#505 Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP".

08.11.2010 09:45

#En usko, että mainitsemasi psykologit osaavat lesboutta yhtään paremmin selittää, kuin esim. Apostoli Paavali aikoinaan tai vaikkapa Räsäsen Päivi nyt. Eikä noitteen eksegetiikan tohtoreiden tai edes teologian tohtoreiden mielipiteille kannata aina kovinkaan paljoa painoa ja arvovaltaa asettaa.". 

 Juu ei, mutulla ja "mielipiteillä" mennään! Harmi vaan että siellä vastapuolella on ihan oikeita ihmisiä jotka kärsii OIKEASTI teidän touhuista, sitä ei siellä uskovan mielikuvitusmaailmassa eläessä nähtävästi koskaan tule ajatelleeksi.

Juhani Heinonen
Vieras

#506 Re: Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP".

08.11.2010 15:40

No, minun pitää sitten pyytää anteeksi kaikkien uskovien puolesta, että ollaan loukattu vähemmistön edustajia. Minä vaan katsoin tarkkaan sen YLE:n "homoillan", eikä minun mielestäni siinä ollut mitään epäasiallisuutta suuntaan eikä toiseen. Mutta hyvä, että ilmaisette reilusti, että on loukkaus tapahtunut. Sanoihin aikoinaan Kotkan Työväen palloilijoiden jenkkivahvistus koripallossa, Larry Pounds, että Fazerin "Lakupekkalakritsi" loukkaa häntä. Ja onhan sittemmin kehitys sen verran kehittynyt, että lakupekoista on luovuttu.

Juhani Heinonen
Vieras

#507 Re: Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP".

09.11.2010 01:15

Luin vasta noita aiempia kommentteja. Taitaa olla niin, että tietty ryhmä on katsonut oikeudekseen ja velvollisuudekseen loukkaantua pienimmästäkin kritiikistä. Uskovaisia sen sijaan voi loukata mielin määrin. Tämä kaikki on tietysti jo Isossa Kirjassakin ennustettua ja ennakoitua tapahtumien kulkua; siis että kristittyjen vainot alkavat laajemmassa mittakaavassa, kun nyt eletään niitä paljon puhuttuja "lopun aikoja ja hetkiä".

Tietysti fakta on sekin, että sukupuolineutraali avioliittolakiasetus mennee läpi eduskunnan äänestämänä lähivuosina tai jopa jo ensi vuonna. Se on vain valitettavaa, että kun homo- ja lesbopareja aletaan siunata avioliittoon tai heitä ns. rukoushetkessä kirkon työntekijä muutoin siunaa, niin ko. tapahtumassa taitanee olla kysymys ns. "lumesiunauksesta".

Uskon, että homo- ja lesboparit, joita ev.lut. kirkko siis pikimmiten alkanee siunata yhä enenevässä määrin, joutuvat ko. siunausten jälkeen turvautumaan mahdollisesti psykologien ja psykiatrien akuuttiin apuun. Ja varmaan myös ko. pareja siunaava pappi joutuu helposti terapiaan ja eritasoisten "kallonkutistajien" vastaanotoille ja armoille, koska hän on suorittanut em. "valesiunauksen", jossa pappi itse siunaa avioliittokandidaatteja, joita itse "Ikuinen Iänkaikkinen Jumala" ei voi siunata aviopariksi. Pyydän taas anteeksi sitä, että tämä vakavasti kirjoittamani tekstini tiettyjä ihmisryhmiä, ehkäpä joitakin ev.lut.kirkon pappejakin loukkaa. Mutta pyrkimykseni on absoluuttisen hyvä ja rakkaudellinen, joten tarkoitus pyhittänee keinoni ja kirjoitelmani.   

 

 

 

Vieras
Vieras

#508 Re: Re: Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP".

09.11.2010 10:22

#Mutta pyrkimykseni on absoluuttisen hyvä ja rakkaudellinen, joten tarkoitus pyhittänee keinoni ja kirjoitelmani.  

 Ei pyhitä. Julmuus ja syrjintä on julmuutta ja syrjintää, vaikka ne miten kuoruuttaisi kauniilla aikomuksilla ja sanoilla. Uskovaisten moraali tapahtuu suurimamksi osaksi mielikuvituksessa. Siellä pyörii uskovaisen itse filmaama nauha, jossa tapahtuu asioita joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Siinä sateenkaariperheen lapsi, joka on juuri menettänyt toisen vanhempansa kuolemalle, pyytää Jeesuskselta kyyneleet silmissä että Jeesus ottaisi hänet pois kamalasta homoperheestä. Jokainen siihen kykenevä voi miettiä mitä perheestä ja sisaruksista erottaminen tekisi oikealle ja lihaa ja verta olevalle lapselle.

Tai nauhalla homo nostaa katseensa Jeesukseen ja sanoo että kyllä! Haluan elää elämäni selibaatissa! Kyllä, luovun perheen ja parisuhteen tuesta, joka on Päivi Räsäsellekin niin tärkeää, että piti oikein Iltakohun lööpissä siitä kertoa ja kääntää veistä haavassa. Oikeassa elämässä homonuori tekee itsemurhan, mikä tarkoitaa sitä että lihaa ja verta oleva ihminen faktisesti  _kuolee_, toisin sanoen nuoren ihmisen sydän pysähtyy ja keho rupeaa mätänemään. Ja iso lauma läheisiä saa sieluunsa haavan loppuelämäkseen. Mutta sekös sellaista huolettaa, jolla pyörii vain silmien edessä ikioma jeesusnauha, jonka läpi eikä taakse näy mitään. Silloin voi vaan hymyillä kuin hangon keksi ja loukata lisää.

Juhani Heinonen
Vieras

#509 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP".

09.11.2010 16:06

#508: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP". 

 Joo, ompa kiivaan tuntuista keskustelua. En oikein ymmärtänyt tuota aiempaa kommenttisiasi. Tai oli siinä jkv jyrkkyyttä mukana, mutta kyllä minä senkin hyväksyn, enkä siitä loukkaannu. Valittettavasti olet saanut käsityksen, että kaikki uskovaiset eläisivät ns. "mielikuvitusmaailmassa". Tai tämähän on monien psykologien ja psykiatrien yleinen kanta tosiuskovaisten ajatusten juoksusta. Mutta kuten mainitsin, ko. ammattiryhmän edustajissa löytyy yllättävän vähän tosikristittyjä uskovaisia.

On siis oikein valittettavaa, että monet luulevat, että esim. helluntailaiset eivät yleensä olisi aivan täysissä ruumiin ja sielun voimissa ja terveen kirjoissa ollenkaan. Mutta tämähän on kristinsuskon vastaisen aivopesun tulosta. Toivon, että Sinäkin ymmärtäisit, mikä kristinuskon sanoma pohjimmiltaan on. Helpoiten siitä pääsee perille tulemalla esim. helluntailaisten tilaisuuksiin, kesällä telttakokouksiin ja nyt talvella vaikkapa helluntaitemppeliin sunnuntain jumalanpalveluksiin tai arki-iltoina oleviin rukouskokouksiin. Näihin Sinäkin olet tervetullut. Rukoilemme puolestasi, jos haluat. Mutta, kun tulet, rukoilemme vaikket haluaisikaan, puolestasi hiljaa. Hiljaa hyvää tulee, uskon asioissa !.

Juhani Heinonen
Vieras

#510 Ei se pahaa tee rukoilla ja olla uskovainen

11.11.2010 01:26

#508: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Päivi Räsänen on "POP". 

 Niinhän se kirkolliskokous taitaa päättää, että homo- ja lesboparien puolesta järjestetään halutessa ja tarvittaessa se paljonpuhuttu "vapaamuotoinen rukoushetki". Minusta ko. päätös on hyvä, jos se nyt sitten toteutuu.

Ministeri Stefan Wallin toivoi, että olisi päädytty lesboparien siunaamiseen virallisen kaavan mukaan. Tällaista on toki helppoa toivoa, mutta ko. toimenpide olisi vaikea toteuttaa. Onhan ollut puhetta ja toivetta siihen suuntaan, että muukin kirkon työntekijä, kuin pappi voisi ko. siunauksen toimittaa.

Juttelin tuossa toissapäivänä erään kaverini kanssa ja oltiin samaa mieltä siitä, että ko. siunaukset olisivat tahattoman koomisia tilanteita, ei tietysti aina, mutta usein kuitenkin. Esim. ev.lut.kirkon kahvila ja kohtaamispaikka, jossa minä usein vierailen, olisi tietysti yksi potentiaalinen siunauspaikka. Ko. kahvilan pitäjä sitten pyytäisi esim. jonkun lesboparin "kyökin puolelle tai takakammariin" ja siellä suorittaisi teennäisen siunaushetken lesboparille.

Minäkin toki voin tässä tosiuskovaisena siunata kaikkia homoja ja lesboja yksilöinä, mutta en mielellään pareina: "Herra Siunatkoon Teitä lesbot ja homot yksilöinä ja varjelkoon Teitä ja valistakoon kasvonsa Teille ja olkoon Teille Armollinen. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, Aamen".

Kelol
Vieras

#511

11.11.2010 02:15

En kuulu kirkkoon enkä vihaa homoja mutta silti ei minun mielestäni kirkon ei pitäisi vihkiä homoja jos se ei niin halua.
vieras
Vieras

#512 Haloo !

12.11.2010 23:38

Kirkosta mä erosin jo aikoja sitten, kun rupesivat avioliittolupauksensa rikkoneita huorintekijöitä (lue eronneita) vihkimään uudelleen avioliittoon. Ja jos en olisi, eroaisin nyt kun homoja/lesboja aikovat siunailla. ...yhtyyhän se hevonen ja aasikin, tuloksena muuli, joka ei pysty lisääntymään.... Ikävä kyllä lääketiede on keksinyt keinohedelmöityksen näille sukupuolineutraaleille. Kyllä on hulluus huipussaan, se nyt vaan on tosiasia, jotta kun jotakin kumartaa, niin jollekin pyllistää.
huoramoi
Vieras

#513

14.11.2010 15:21

Muistakaa, että homofobia on sairaus! Hakeutukaa siis hoitoon!!!! Lapsellista toi.
Sateenkaariperhe
Vieras

#514 Ahdasmieliset.

14.11.2010 15:45

Jos Herra tulisi uudelleen maan päälle, ja näkisi mitä kaikkea Hänen nimissään on tehty niin. . .

Keneltä se on pois, että mies ja mies menisi naimisiin? Miten se vaikuttaa TEIDÄN elämäänne jos lapsella on kaksi isää, tai kaksi äitiä?
Kaksi samaa sukupuolta edustavaa henkilöä, voi antaa paremman elämän lapselle kuin esim. heteropari.

Itselläni ja vaimollani on kaksi lasta. Lapset ovat saaneet alkunsa "muumimuki"-menetelmällä. Lapset ovat 4v ja 8-vuotiaita.
Esikoisemme ei ole koskaan ihmetellyt, miksi hänellä on kaksi äitiä ja muilla vain yksi? Lähipiiriimme kuuluu paljon miespuolisia ystäviä, joten miehen rooli ei jää epäselväksi heille. He viettävät normaalia, hyvää elämää. Heitä rakastetaan enemmän kuin monia muita lapsia, ja teemme kaikkemme että heillä olisi hyvä ja menestyvä elämä.

Elämme vuotta 2010. Monet täällä näyttävät ottavansa raamatun esille keskusteluissa. Kukkahattu-tädit, Elättekö muuten raamatun "ohjeiden" mukaan? Ette. Ette varmasti.
Juhani Heinonen
Vieras

#515 Re: Ahdasmieliset.

15.11.2010 02:43

#514: Sateenkaariperhe - Ahdasmieliset. 

 Anteeksi, mutta täytyy hieman kommentoida kirjoitustasi. Mainitsit ns. "kukkahattutädit", kyseisenlaisia "kristittyjä naisia" kyllä löytyy ev.lut. kirkon piiristä, muttei juuri kylläkään muista ns. vapaista suuntauksista, esim. vapaakirkollisista tai helluntailaisista.  Ja olen kyllä käsittänyt, että ns. "kukkahatut" juuri hyvinkin homo- ja lesbomyönteisiä henkilöitä olisivat.

Siinä osuit naulan kantaan, että elämme vuotta 2010. Raamattu on kuitenkin säilyttänyt suosionsa jo useiden vuosisatojen ja vuosituhansienkin läpi. Ja kristittyjen, Raamattuun kirjaimellisesti uskovin, ihmisten määrä on maailmalla koko ajan kasvamassa. Suomi saattaa olla poikkeus em. kaavasta, mutta mahdollista vielä olisi, että näin lopunaikoina tännekin oikea suuri herätys vielä saataisiin.

Olen huomannut, että homot ja lesbot olisivat vaatimassa Suomeen jopa kirkollista vihkimistä heidän osakseen. Olen käsittänyt, että ev.lut. kirkko sellaisiin voisi olla lähivuosina jopa suostumassa, mutta eivät juuri muut kristilliset kirkkokunnat. Se vain on kummallista, että miksi ko. vähemmistöt ylipäätään haluavat kirkkoon kuulua, koska he yleensä pitävät Raamattu lähinnä vain ns. satukirjana. Olisi heillekin muita ryhmiä, joissa voisivat yhteisöllisyyttä ja sosiaalisia taitojaan kehittää; mm. kansanopistot, taloyhtiöiden harrastuspohjainen toiminta tai urheiluseurojen yhteydessä tapahtuva harraste- tai kilpailutoiminta.  

Vieras
Vieras

#516 Re: Re: Ahdasmieliset.

15.11.2010 12:06

#Se vain on kummallista, että miksi ko. vähemmistöt ylipäätään haluavat kirkkoon kuulua, koska he yleensä pitävät Raamattu lähinnä vain ns. satukirjana.. 

 Mitä kummallista siinä on? Kyllähän homoissa ja lesboissakin voi olla uskonnollisia ihmisiä, eiväthän he kaikkia ajattele kaikesta samalla lailla. Ja sitä paitsi ihan samalla lailla homo- ja lesbolapsetkin osallistuvat yhteiskunnan uskonnollisuuteen. On seurakunnankerhot ja koulun aamunavaukset ja uskontotunnit ja jouluvirret. Murrosiässä homolle ja lesbolle sitten vasta valkenee, että niin, tämä ei sit ole teidä homoja varten, jollette rupea munkeiksi ja muutenkin olette Jumalalle kauhistus.

Jos kerran on niin että homot ja lesbot eivät ole tervetulleita kansankirkkoon, sitten erotetaan kirkko ja valtio kokonaan. Kaikki uskonnollisuus pois arkipäivästä, ts. kouluista, virallisista juhlista jne. Ja ne jotka haluavat, hakevat uskonnollisuutensa sitä varten tarkoitetuista tilaisuuksista jonne pitää itse hankkiutua.  

Kysymys
Vieras

#517 Kysymys uskoville

23.11.2010 11:15

Ovatko homot mielestäsi täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta jne. jne. jne. ja ansaitsevat kuoleman?

Esimerkiksi tuota murhanhimoa voisitte peilata vaikka tuntemiinne julkihomoihin.
Juhani Heinonen
Vieras

#518 Re: Re: Re: Ahdasmieliset.

24.11.2010 01:13

Ompa kummallista keskustelua. Taas, kun kävin kaupungilla tänään, pystyin panemaan merkille, että ns. "lopunaikoja" tosiaan eletään. Nuoret käyttävät huumausaineita, kuin viimeistä päivää. Ja tietysti myös varttuneemmatkin, joilta nuoriso esimerkkiä ottaa. Varmaan ko. porukassa ns. "uskonnollisiakin" ihmisiä kovasti löytyy, kun harrastetaan joogaa, meditaatiota ja muun laista mietiskelyä.

Syntiä ei silti saisi enää Suomessa sanoa synniksi, koska aina löytyy ihmisiä, jotka tästä loukkaantunut. Ei siinä mitään, kun varsinaiseen kristinuskoon ei toisten syntien osoittelu juuri kuulukaan. Mutta ns. "elävään kristinuskoon" kuuluu Jumalan Sanan esillä pitäminen. Mutta evankeliuminkin esillä pito on loukkaus monia henkilöitä kohtaan. Mutta sehän on selvää, koska lopunaikojen viimeisiä päiviä jo eletään.

Mutta kukahan se "ahdasmielinen" loppujen lopuksi onkaan ?. Eivät ainakaan minun kristityt ystäväni sellaisilta tunnu jokapäiväisessä elämässä. Ja lähes kaikki kaverini ovatkin täysin raittiita, ei ole edes tupakointia eikä jokaviikonloppuista olutmäyräkoiran juomista. Mutta tietty porukka se vaan jaksaa rankasti bilettää, mutta ei heitä kirkoissa usein näy. Ollaan olevinaan vapaamielisiä, mutta väkinäiseltä tuollainen minusta ainakin näyttää. Ja vaikka se jonkun aikaa mukavalta tuntuisi, niin sitten aikanaan tuollaisestakin elämöinnistä paha ja krapulainen olo seurauksena on. Ja pään kivistys.  

Vieras
Vieras

#519 Re: Kysymys uskoville

24.11.2010 09:53

#517: Kysymys - Kysymys uskoville 

 Voisitte uskovat lukea ajatuksella tämän raamatunkohdan (room. 1) ja miettiä onko sillä MITÄÄN tekemistä todellisuuden kanssa:

"He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi,
ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin.
Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa.
He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen.
Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen,
ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi.
He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä."

Ja jatkossa ollaan sitä mieltä että he ansaitsevat kuoleman. Todellisessa oikeassa elämässä homot ja lesbot eivät ole sen murhanhimoisempia kuin kukaan muukaan. Miksi tässäkin asiassa kelpaa rusinat pullasta, mutta sen ajan kulttuurinen konteksti ei? Esim. se tosiasia, että arvostettu suomalainen tutkija on sitä mieltä, että Raamatun homokäsitys perustuu miesten raiskauksien kautta tapahtuneeseen vallankäyttöön. Siihen tuon tekstin homokuvakin voisi realistisesti sopia.

Raamatun sanoma
Vieras

#520 Raamattu kirkon ja yksittäisen ihmisen tunnustuskirjana

24.11.2010 11:24

Mikäli kirkko pitää vielä RAAMATTUA kunniassa ja tunnustuskirjanaan, kuinka se opettaisi tässä kysymyksessä väärin? Roomalaiskirje luku 1:22-32 jakeet antaa aika SELVÄN kuvan. Lisäksi Room 12:2 "älkää mukautuko tämän mailmanajan mukaan..." Jeesus on armollinen AIVAN jokaista ihmistä kohtaan. Hän useassa kohdin sanoi elämänsä aikana "Sinun syntisi annetaan sinulle anteeksi mene äläkä vasedes syntiä tee"
Vieras
Vieras

#521 Re: Raamattu kirkon ja yksittäisen ihmisen tunnustuskirjana

24.11.2010 11:35

#Mikäli kirkko pitää vielä RAAMATTUA kunniassa ja tunnustuskirjanaan, kuinka se opettaisi tässä kysymyksessä väärin? Roomalaiskirje luku 1:22-32 jakeet antaa aika SELVÄN kuvan.

Niinpä, kuva on selvä, mutta EI vastaa todellisuutta. Mietipä sitä. Jos Raamatussa väitettäisiin että pilvet ovat vihreitä ja kun katsoisit taivaalle, ne olisivatkin valkoisia. Minkä johtopäätöksen tekisit? Miten pitkälle olisit valmis menemään totuuden vääristelyssä että voisit säilyttää ajatusrakennelmasi? Toisten ihmisten hyvinvoinnin kustannuksella? 
auli voutilainen
Vieras

#522 aikojen alusta ollut et ,mies ja nainen solmii avioliiton!

24.11.2010 13:05

"mieheksi ja naiseksi hän heidät loi"
Vieras
Vieras

#523 Re: aikojen alusta ollut et ,mies ja nainen solmii avioliiton!

24.11.2010 13:18

#522: auli voutilainen - aikojen alusta ollut et ,mies ja nainen solmii avioliiton! 

Lisäksi hän loi heidän hemafrodiiteiksi (ihan fyysinen fakta, että molemmat sukuelimet, siitä ei pääse millään selityksillä valinnasta) ja transsukupuolisiksi ja niin edelleen.

KK
Vieras

#524 Re: Hyvä Sivula!

24.11.2010 13:55

#9: Sanna K - Hyvä Sivula! 

Jumala ja Jeesus ei VARMASTI hylkää yhtäkään meistä syntisistä jotka turvaamme Jeesuksen Ristinveren sovitustyöhön. Mutta tässä jutussa me "kivenheittelijät" otamme kantaa siihen, että kirkko opettaa omaa auktoriteettiaan RAAMATTUA tunnustuskirjaansa ja koko kristillisen opin perustaa vastaan hyväksymällä homouden ja lespouden synnin josta Raamatun mukaan pitäisi kristityn ihmisen sanoutua irti eikä myöskään antaa senkaltaisille teoille HYVÄKSYNTÄÄNSÄ. Myös nämä ihmiset kuuluvat Jeesuksen armon piiriin ihmisinä, eikä heitä saa missään tapauksessa sortaa... Jumala ei tuomitse ihmistä vaan rakastaa häntä. Antoihan Hän Jeesuksenkin hirvittävään kuolemaan Sinun ja minun syntien sovitukseksi. Jumala tuomitsee SYNNIN ja jos ihminen ehdoin tahdoin roikkuu synnissä kiinni hän saa myös sen palkan joka siitä on seuraava (ikuinen ero Rakkauden Jumalasta tuonpuoleisessa). Lue Ystävä Roomalaiskirjeen luku 1:22-32 jakeet ja lisäksi Room 12:2 Uudesta testamentista. Siinä on minun mielestäni yksinkertaisesti ja selkeästi opetettu tästä asiasta

Vieras
Vieras

#525 Re: Re: Hyvä Sivula!

24.11.2010 14:05

#Lue Ystävä Roomalaiskirjeen luku 1:22-32 jakeet 

 Joo, ja lue lisäksi mitä asiasta ihan tuossa yllä sanotaan.