VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Naismetsästäjä

#2675 Lapselliset ääliöt!

16.03.2012 17:19

Kaikki jotka puolustavat susia, ovat eläinrääkkääjiä! Kaikki jotka vihaavat metsästystä ovat vastaan maamme kulttuuria, kaikki jotka ajattelevat,että ihminen on muita eläimiä tärkeämpi, ovat itsekkäitä idiootteja! Ensinnäkin, onko se kaikille OK että sudet raatelevat koiria huvikseen??? Toiseksi, älkää käykö arvostelemaan metsästystä tappamisena, koska metsästäjät ovat ainoita, jotka oikeasti välittävät sekä ihmisten että muiden eläinten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Esimerkiksi. Kettujen määrää pitää vähentää, koska osa niistä kantavat kapia.Hirviä pitää lopettaa, jottei hirvikolareita tulisi, jolloin sekä ihminen, että hirvi jäävät kärsimään tai kuolevat joka tapauksessa. Kolmanneksi, vaikka olenkin metsästäjä, en salli sitä, että esim. kärpänen on muka ihmistä alhaisempi. Minusta on ihan okei, että niitä pitää tappaa määränsä takia. Tai koira. Kuvitelkaa jos olisitte juuri saaneet lapsen, ja muutaman viikon päästä se otetaan teiltä pois. Joudutte kokemaan saman mitä lähes jokainen koiraemo. Minäkin omistan koiran, ja tulen kyllä hankkimaan lisää. Pidän koirista ja tahdon niitä lisää. Suostun hakemaan pennun pois emoltaan, koska se on tässä yhteiskunnassa ainoa tapa. Koira pitää siitä, että ihminen on pomo, ja tahtoo itse olla alempi, mutta se että ihminen olisi koiraa tärkeämpi, on täyttä puppua. Koiraemolle oma pentu on aivan yhtä tärkeä kuin ihmisäidille lapsi.

Älkää tulko internettiin mollaamaan metsästäjiä, kotieläimiä ja lemmikkejä ja julistamaan miten ihania sudet ovat, vaan ottakaa ensin selvää asioiden oikeasta laidasta. Sudet ovat kauniita, se pitää myöntää, mutta ne silmät...TAPPAJAN silmät. Samanlaiset kuin Norjan joukkomurhaajalla. ILKEÄT, PAHAT...HULLUN SILMÄT!!!Katsokaa yhtäkin sutta silmiin ja näette sen hulluuden, ja verenhimon, joka sen silmistä paistaa.

Sen sallin, jos toinen eläin tappaa toisen, mutta jos esim. ihminen tappaa toisen, tai susi koiran, ilman että hankkii sen ravinnoksi, on sanoinkuvaamattoman ilkeää. MEtsästäjillä on sentään jokin aikomus(ravinto, vaatteet yms.)sudella ei mitään! KATSOKAA PEILIIN KAIKKI MASOKISTISET IMBESILLIT JOIIDEN MIELESTÄ SUDET OVAT NIIN IHANIA!!!!

Vastaukset


Vieras

#2676 Re: Lapselliset ääliöt!

2012-03-16 17:33:36

#2675: Naismetsästäjä - Lapselliset ääliöt!

Tämä oli hyvä...;) Jos sudet ihania, niin miksi ne muualla lainsuojattomia...?????????


Vieras

#2684 Re: Lapselliset ääliöt!

2012-03-17 21:25:13

#2675: Naismetsästäjä - Lapselliset ääliöt!

No huh huh, mistähän Pitkästäniemestä säkin olet karannut?

"MEtsästäjillä on sentään jokin aikomus(ravinto, vaatteet yms.)sudella ei mitään!"

Just joo, susihan ei tarvikaan ravintoa, sehän elää pelkällä ilmalla...

 

ajo

#2687 Re: Lapselliset ääliöt!

2012-03-18 09:45:37

#2675: Naismetsästäjä - Lapselliset ääliöt!

sinä,naismetsästäjä olet kirjoituksestasi päätellen todella pikaisen laitoshoidon tarpeessa,toivottavasti olet jo osastolle päässyt ja lääkitys viilattu kohdilleen. kaikenlaisia sitä annetaankin pyssyjen kanssa heilua,ei ihme että meidän metsästäjien maine on mennyt!


Vieras

#2695 Re: Lapselliset ääliöt!

2012-03-19 13:00:32

#2675: Naismetsästäjä - Lapselliset ääliöt!

Jepulis... on katsottu, silmiin! Suden silmissä en ole nähnyt hulluutta :) Mutta tässä tekstissä sitä kyllä piisasi...