Luukin koirapuisto takaisin

Kommentoitu viesti

jebou

#34 Järvenpää

17.03.2012 19:54

Järvenpäässä vanhankylänniemen/loutin koirapuisto on prkl:een iso. Järvenpäässä homma pelittää muutenkin hyvin. Löytyy Kaksi yhteispuistoa, yksi eroteltu puisto ja yksi pienten koirien puisto. Pääkaupunkiseudulta löytyy muutenkin kyllä isokokoisia puistoja, jos ei väärinkäytä termiä PK-seutu. Haloo, Tuusulasta, Keravalta ja Järvenpäästä puistoja löytyy mielin määrin.

Vastaukset


Vieras

#35 Re: Järvenpää

2012-03-17 23:51:43

#34: jebou - Järvenpää

Olipa Järvenpäässä sitten iso tai oikeasti iso puisto, se ei millään muotoa puolustele sitä että Helsingin seudun yksi suurimmista, laakeista puistoista aiotaan laittaa rock-festivaalien teltta-alueeksi. Sadat Luukin puistoa käyttävät helsinkiläiset, espoolaiset, vihtiläiset ja muut lähialueiden koiralliset eivät välttämättä hyödy mitenkään siitä onko Järvenpäässä puisto vai ei. Eikä sinne ainakaan pääse parilla eurolla bussilla suoraan puiston viereen Helsingin keskustasta.

Malaisjärkeä saa käyttää ja pitäisikin!

#40 RE: Järvenpää

2012-03-25 14:10:13

#34: jebou - Järvenpää

Haloo itsellesi! Nyt koirapuistoon kävelymatka 3 km mutta entäs jos lähtisin ehdottamiisi puistoihin. Tarkoitus ei suinkaan ole ajeluttaa muutamaa tuntia päivässä koiraa :(