rasismi pois suomesta!

Kommentoitu viesti

antti vaurio porista
Vieras

#51 EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

19.11.2010 20:32

NYKYÄÄN SUOMI MAKSAA HUONOSTI KÖYHILLE AVUSTUKSIA,MUTTA MAKSAA HYVIN ULKOMALAISILLE MAAHANMUUTTAIJILLE.EI KIITOS EI KIITOS EI KIITOS SUOMESSA ON JO LIIKAA SUOMALAISIA KÖYHIÄ 1 MILJOONAA SUOMALAISIA!!!!!!!!!VAILLA RAKKAUTTA,KUNNIOITTAVAA,HELLYTTÄ,YMMÄRRYSTÄ JNE. STOPPI MAAHANMUUTTAJILLE.LOPETTAKAA ! EI ENÄÄ ULKOMAALAISIA TÄNNE

Vastaukset

Hohhojjjjjaaaaaaaaaaaaaa

#61 Re: EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

2011-06-21 23:13:57

#51: antti vaurio porista - EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI 

 Etkai sä oo se köyhä suomalainen jolle ei makseta hyvin ja joka ei saa ikinä rakkautta ja hellyyttä mistään, onko seki maahanmuuttajan vika ettetkö saa rakkautta tai kunnioitusta? Vai etkö vain tunne itseäsi vielä kunnolla? :)

Se on sitten ihan valtion vika miks se maksaa suomalaisille köyhille vähän ja sitten hyvin ulkomaalaisille maahanmuuttajille. ei ne maahanmuuttajat niitä ikinä voi pakottaa mihinkään :) joten meneppä aukomaan päätäsi sinun rakkaalle isän maan valtiolle :)

""SUOMESSA ON JO LIIKAA SUOMALAISIA KÖYHIÄ 1 MILJOONAA SUOMALAISIA!!!!!!!!!"" Tiietkö ees mitä sana "köyhä" tarkoittaa? helpoin tapa saada selville, katso wikipediasta!! suomessa sossu auttaa, mut mietippä niitä maita joissa ei anneta pennin penniäkään kansalaiselle, vaan itse ottavat heiltä.

äääääääähhh emmä jaksa enää nauraa ja kommentoida teijän tyhmiin kommenteihin.......................... Kasvakaa aikusiks, annatte vaan todella extra ruman kuvan suomalaisista.


Vieras

#63 Re: EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

2011-06-23 16:32:53

#51: antti vaurio porista - EN HALUA ,ETTÄ TULEE TÄNNE KAIKKIALTA ELÄTTÄVÄKSI

Pakolaiset on eri juttu kun muut mahan tulijat. Ja afrikkalaiset muslimit on kas sellaisia joita ei pitäisi maahan päästää. euroopan ulkolaistet ja sivistys valtioiden tervetuloa niilä yleensä on myös työpaikka.