Salon synnytysosaston ja lastenosaston säilyttävä Salossa

Kommentoitu viesti


Vieras

#9 Kävellen synnytämään!

06.04.2012 12:40

Salon synnytysosasto on tarpeellinen ja hyvin toimiva yksikkö, samoin lastenosasto. Kukaan synnyttäjä ei halua istua autossa matkalla synnyttämään yhtään kauemmin kuin on pakko- eikä yksikään vanhempi halua lapsen olevan sairaalahoidossa yhtään kauempana kuin on pakko. Olen synnyttänyt sekä sas.issa kuin tyksissä ja saanut ammattitaitoista hoitoa molemmissa paikoissa, mutta pienemmässä sairaalassa kotoisempi tunnelma. Tämän asian kuitenkin ratkaisevin tekijä on se, ettei äitien pitäisi joutua supistelemaan tuntia autossa matkalla tyksiin, ja ettei vanhempien pitäisi varata kahta tuntia matkoihin mennäkseen katsomaan lastaan jos tämä on sairaalassa!

Vastaukset


Vieras

#11 Re: Kävellen synnytämään!

2012-04-06 12:53:38

#9: - Kävellen synnytämään! 

 Jos saa valita "kotoisen tunnelman" ja vastasyntyneiden tehohoitovalmiuden välillä siinä kohtaa kun jotain menee pieleen, veikkaan että n. 100% valitsee tehohoitovalmiuden.

JOS mikään ei mene pieleen niin on tietty tosi kiva että voi omilla kylillä synnyttää mukavassa pienessä sairaalassa. Mutta onko se riittävän hyvä syy riskeerata syntyvän lapsen terveys, jos pienessä sairaalassa on huonompi valmius hoitaa yllättäviä hätätilanteita?