Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

ALVARI

#2417 ISRAEL ON JUMALAN SILMÄTERÄ TOIVOTTAVASTI JOKAINEN YMMÄRTÄÄ SEN ASIAN JOPA TUOMIOJA

13.04.2012 21:48

Vastaukset


Vieras

#2418 Re: ISRAEL ON JUMALAN SILMÄTERÄ TOIVOTTAVASTI JOKAINEN YMMÄRTÄÄ SEN ASIAN JOPA TUOMIOJA

2012-04-13 22:45:35

#2417: ALVARI - ISRAEL ON JUMALAN SILMÄTERÄ TOIVOTTAVASTI JOKAINEN YMMÄRTÄÄ SEN ASIAN JOPA TUOMIOJA

 

On epäraamatullista sanoa tuollaista. Raamattu KERTOO meille, että jokainen EI YMMÄRRÄ SITÄ.  Raamattu kertoo, että suurin osa maailman ihmisistä ei ymmärrä edes että Jumala on pyhä.

 

Harvat juutalaisetkaan ymmärtävät , että Jumala on pyhä. Sen takia Jumala on joutunut heitä uudestaan ja uudestaan kurittamaan, antamaan vihollisten kuritettavaksi ja ajamaan heidät Babylonian pakkosiirtolaisuuteen, ja sitten vielä diasporaan Temppelin hävityksen jälkeen.

Jumalalla on oikeus kurittaa silmäteräänsä. Hän käyttää siihen Israelin viholliskansoja niin halutessaan, JUMALA siis jättää silmäteränsä vihollisen armoille. HÄN sen päättää.

Onko sinulla erityisoikeus valittaa Jumalan päätöksistä kurittaa kansaansa?

 

Jos JUMALA sanoo babylonialaisille tai assyrialaisille: hyökätkää Israeliin ja viekää se maanpakoon, niin tekikö Jumala väärin, kun toimi vastoin sinun ohjeitasi?

 

Jos JUMALA sanoo roomalaisille, tuhotkaa Temppelini Jerusalemista, ja ajakaa Israel 1900 vuoden diasporaan, niin tekikö Jumala väärin, kun toimi vastoin sinun ohjeitasi?

 

Onko Jumala Kaikkivaltias vai eikö ole??  Saako Hän kurittaa ja kouluttaa ja opettaa nöyryyteen omaa kansaansa, kuten haluaa, vai onko Hänen odotettava sinun inhimillisiä ohjeitasi siitä, saako joku koskea HÄNEN silmäteräänsä HÄNEN käskystään?

 

Sinä ajattelet kuin sionisti.

Jumala ajattelee kuin Jumala.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…