Pro Puijo - Puijon vanhojen metsien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

17.04.2012 20:29

Puijon metsällä on samanlainen merkitys kuin esim. Aulangon Puistolla Hämeenlinnassa tai vanhan puu-Rauman rakennuskannalla. Se edustaa paikallista kulttuuria.

Vastaukset

lappajussi

#8

2012-11-27 11:37:00

#1: -  

Minkä kumman takia tämä adressi on pantu liikkeelle näin idioottimaisella ohjelmalla? Kun en heti suroastaan ehtinyt vahvistaa allekirjoitustani, ei se enää myöhemmin onnistunut, koska kun lopulta kauan etsittyäni löysin oman nimeni, eikä sen kohdalla mikään muu vastannut klikkaukseen kuin paikkakunta, jolloin ohjelma hyppäsi kuopiolaisiin allekirjoittaneisiin.

Jussi T. Lappalainen jussi.lappalainen@professori.fi

satunnaisgolffari

#16 Re:

2012-12-05 17:01:15

Puijolle ilman muuta vanhan kentän tilalle uusi hieno golfkenttä, vain 1% Puijosta, mutta käyttäjiä jo useampi prosentti! Enemmistö ei voi demokratiassa jyrätä vähemmistöGolffareita, me olemme kuitenkin rehellisiä veronmaksajia kaikki :) Nim. satunnaisgolfari

PS ja sinne mahtuu vielä golfkentänkin jälkeen ulkoilemaan/lenkkeileen/hiihtämään yms yms jopa ylämaankarja aitaus, kuin joku ns. taitelija olisi skotlannista sinne halukas tuomaan, siis helposti ja vaivattomasti KAIKKI pienestä kaupungistamme sinne mahtuu ja jopa ilman ruuhkaa, joten äläkää hyvät immeiset torjua vääjämätöntä kehitystä, siihen ei ole MITÄÄN syytä...Niin vähän meitä täällä on ja vielä porukka vähenee, jos kehityksen jarttuttajat pääsevät määräämän...Valittaminen on kallista meille kaikille, kuten kalahallivalitusjutussa näimme...silti kehitys vääjäämättä kehittyy...ei sorruta samaan valitus-sekoiluun Puijolla PLS :)