Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti

47v työurantehnyt ja paljon nähnyt hyvää ja pahaa

#399 Re: Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

07.05.2012 10:05

#398: - Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä... 

 Kiitos tästä kommentista,oli ihanaa lukea tämä ja tietää että juuri näin on ollut Jurin,Ritvan ja Annen opetus kantaa antaa valmiuksia moneen muuhunkin kuin musiikkiin!He opettavat myös ahkeruutta,sinnikkyyttä opiskelutaitoa,uskoa itseen ja muihin..voisin jatkaa  sillä he ovat OPETTAJIA suurilla kirjaimilla,mutta peruskateus on yksi syy tähän kiusaamiseen,MIKSI eikö kaikkien tavoite ole lasten hyvä tulevaisuus??

Nyt lapset ovat ymmällään ja surullisia ,miettikääpä päättäjät millä tavalla tässä RIKOTAAN,aikuisiin luottavan lapsen ja nuoren maailmankuva ja usko aikuisten oikeudenmukaisuuteen! Olette paljon vartijoita ,tehkää viimeinkin oikeita ratkaisuja ja tutkikaa koulujen työilmapiiri rehellisesti eikä niin että porukka antaa hyviä arvosteluja että tulisi hyvä kuva ulospäin!!?? Näin vain usein on kun on työilmapiiri kyselyjä työpaikalla!

Vastaukset

Ope

#400 Re: Re: Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

2012-05-08 19:05:50

#399: 47v työurantehnyt ja paljon nähnyt hyvää ja pahaa - Re: Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

Harva kouluissa nykyään ajattelee ykkösenä lasta ja nuorta.  Me aikuiset olemme paljon vartijoina, kuten sanoit, lapsen ja nuoren luottamus pitää ansaita tuolla oikeudenmukaisuudella muiden asioiden mukana. Hyvä kuva ulospäin annetaan hampaat irvessä, vaikka sielu mätänisi! Meillä aikuisilla on paljon opittavaa lasten rehellisyydestä. Olemme useimmiten vain isoja irvikuvia!

Pitääkö paikkansa. että opetustoimen "majakka ja perävaunu" haahuilevat koulun käytävillä haistellen onko Juri mahdollisesti töissä, vaikka ei saisi? Jos näin on, olemme todella juuttuneet pohjanoteeraukseen. Häpeän määrää ei voi sanoin kuvata...