Poroäidit, naiset ja tyttäret porotalouden puolesta

Kommentoitu viesti

Porojen vihaaja

#29 Omalle pihalleen aidattu

14.05.2012 17:36

Millä oikeudella poromiehet tuhoaa toisten omaisuutta työntämällä porot toisten pihoille ja viis veisaavat velvoitteistaan estää sitä? Kuusamossa on paljastunut karhun salakaato (tod. näköisesti poromiesten tekemä) joten vastapalveluksena voisi vaikka aluksi 100 poroa salakaataa :)

 

Ja täytyy ihmetellä poromiesten/naisten asennetta. Te oikein haluatte että teidän ammattia vihataan. Hieman asennemuutosta niin voisitte jopa voida jatkaa harrastustanne.

Vastaukset


Vieras

#33 Re: Omalle pihalleen aidattu

2012-05-14 20:34:57

#29: Porojen vihaaja - Omalle pihalleen aidattu

Millaista asennemuutosta, kommentin perusteella kirjoittajan oma asenne ei taida olla kohdillaan -olisiko myös vastapuolen asenteissa parannettavaa. Kyllä ainakin meidän kesämökille on saatu aidat asiallisesti ja hyvin yhteisymmärryksessä on asiat hoituneet. Olen jututtanut poromiehiä kesälomalla ja kyllä se itselläkin vähän hirvittää kun karhu on käynyt roskapöntöt penkomassa pihalla. Salakaadot ei kyllä paranna kuvaa, mutta petoja pyörii nurkissa siellä täällä ei ainoastaan siellä pohjoisessa. Kuhmossa saa pelätä koiriensa puolesta metsällä ja hyökkäilevät hevos- ja lammastarhoihin.