Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#428 Re: Re:

14.05.2012 22:12

#426: hmmm - Re:

Niinpä. Mutta mitä jos jollakin muulla tai joillakin muilla on mennyt pieleen - jotka eivät ole lahjakkaita eivätkä tulisieluisia??? Kysymyksiä nousee esiin mielessäni koko ajan, kun asiaa pettyneenä ja surullisena pohdin: Onko Juri ollut mukana kaikissa asian tiimoilta järjestetyissä kokouksissa ja tullut kuulluksi? Onko häntä pienimmässäkään määrin uhkailtu? Miten ja kenen toimesta Vanhempien tuki ry:n varat on hankittu? Kuka päättää, mitä niillä ostetaan ja kenelle? Onko Juri ollut heidän kokouksissaan mukana? Mikä on Anne Tienhaaran tilanne tällä hetkellä? Paiskiiko hän tulisieluiseti töitä tänään? Onko Anne Tienhaaran ja Ritva Käräjämäen mielestä yhteistyön tekeminen Jurin kanssa ollut hankalaa? Jne., jne. Toivottavasti vastaukset tulevat aikanaan. Niiden on tultava. Kaikkien tekemä työ on arvokasta - vai onko?

 

 

Vastaukset

Mukana ollut

#431 Re: Re: Re:

2012-05-15 02:17:14

#428: - Re:Re:Re:

Olen ollut mukana Muiikkiluokkien Tuki ry:ssä noin14 vuotta sitten 4 vuoden ajan,silloin hankimme rahaa esim.arpajaisilla,Kuorofestareilla olin monena vuotena talkoissa ,ruokailuissa monissa tehtävissä,järjestin esim,talkooporukan ruokailujen hoitamiseen kouluilla,koulu majoitus oli Tuki ry vastuulla siivous samoissa paikoissa,yövartiointi samoin,teimme lukemattomia työtunteja,ennen festareita,niiden aikana ja lopuksi vielä jälkisiivous,työssä mukana olivat lasten vanhemma ja myöskin lapset osallistuivat heille sopiviin töihin.Rahasummia en tiedä,mutta niillä järjestettiin esim, Kuoroleirejä,matkoja,soittimia ym Musiikkiluokkalaisille tärkeää,Johtokunta päätti yhteistoiminnassa opettajien kanssa asioista.Siihen aikaan Juri ja Ritva olivat aina mukana kaikessa,samoin voimiensa aikansa rajoissa muutkin Musiikin opettajat.

Tietääkseni Juri ja Ritva tekivät kaiken sen omalla ajallaan! Silloin oli niin,en tiedä nykyään,mutta aina on toimittu lasten hyväksi!