VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#3802

25.05.2012 14:33

Háluaisin lapsilleni turvallisen koulumatkan. Matkan varrelle ei kuulu koirat pihoihin, hihnaan tai mihinkään.

Taas nähtiin ettei omistaja hallitse koiraa aina edes kytkettynä. Kuka ottaa vastuun SEURAAVASTA lapsiuhrista jonka koira tappaa? Suurpedot ja luonto vai?

Vastaukset


Vieras

#3804 Re: Koiran ongelmat?

2012-05-25 17:01:12

#3802: -  

 Koiran omistajia on monenlaisia on sellaisia jotka eivät saisi pitää ainakaan isoa koiraa.

Uskon vahvasti harvemmin metsästäjän koira puree ihmistä.

Toinen adressi koirien pitämis ongelmiin !


Vieras

#3806 Re: Logiikka hämärtyy

2012-05-25 17:32:13

#3802: -  

 Jokainen koiranomistaja vastaa omasta koirastaan ja on vahingonkorvauslain mukaan vastuuvelvollinen. Vastuu ei siis ole sen paremmin susien suojelijoilla kuin myöskään häirikkösusien poistamista vaativilla tahoilla eikä myöskään millään yhdistyksellä.  Tämän pitäisi olla aika selvä asia?  Jos oma ajatuksesi on, että näistä olisi vastuussa häirikkösusien poistoa vaativat, metsästäjät tai kukaan muukaan ulkopuolinen, niin ajatus on kyllä katkennut kesken...  Sanoisin, että pysy kuitenkin asiassa.

Näkee myöskin, että et asu susien ongelma-alueilla, kun haluat lapsillesi turvallisen koulumatkan (hyvä!), mutta toteat, että "Matkan varrelle ei kuulu koirat pihoihin, hihnaan tai mihinkään".  Susista et puhu mitään, se on hyvä olla puhumatta, jos koulumatkan varrella ei esiinny susia!!! Valistunut arvaukseni on kuitenkin, että et niitä sinne haluakaan, ensimmäistäkään. Siis kun omien lastesi koulumatkan varrella ei ole susia, niin ei niitä voi olla muuallakaan?  Mikähän taas mättää aivan näin yksinkertaisessa asiassa, saatko mitenkään napattua ajatuksesta kiinni...