Rikollisten ulkomaalaisten karkoittaminen

Kommentoitu viesti

kai haavisto
helsinki

#1

25.10.2006 12:02

Miksi pitäisi rikollisia ylipäätään päästää suomeen... Väärillä asikirjoilla tulo on jo sinällään rikos... maailamma on useita miljardeja ihmisiä, jotkä elävät köyhissä oloissa ja voisivat perustella suomeen tuloa köyhyydellä... mutta miksi vain ne jotka toimivat laittomasti saisivat edun.

Miten kehitysmaassa jossa kuukausipalkka on alle 200 €, voi laittomiin asikirjoihin ja salakuljettajien palkkioihin löytyä jopa kymmeniä tuhansia Euroja... Ei välttämättä mitenkään laillisin keinoin.

Jos verrataan laittoman maahanmuuttajan saavuttamaa hyötyä vaikkapa suomalaiseen sosiaalietuuden "väärinkäyttäjään" niin laiton lapsenkaitsenta voi johtaa petos syytteeseen... mutta laiton maahantulo ei ole muka rikos.

Jos ostat varastettua omaisuutta niin olet osasyyllinen varkauteen, ja siksi varastetun tavaran ostaja lisää rikollisuutta.

Jokainen laiton maahanmuttaja lisää rikollisuutta lähtömaassa, ja lisää kansainvälistä ihmiskauppaa ja rahoittaa sivussa myös kansainvälistä huumerikollisuutta ja laitonta asekauppaa.

Eli jo laiton maahantulo ja valehtelu turvapaikan haussa pitäisi johtaa palauttamiseen.

On selvää että moni virkamies vastustaa karkoituksia... mutta syynä ei ole aina suuri humanismi vaan myös oma etu... ns. aikuistyön sosiaalityössä eli toimeentulotuessa asiakkaita on yhdellä sosiaalityöntekijällä 5-700. Ja moni asikas on agressiivinen ja epämiellyttävä... maahanmuuttaja sosiaalityöntekijällä on 4-70 asiakasta ja lisäksi kielistä ja muista erikoistumisista saa helposti myös lisää palkkaa... asikkaiden karkoittaminen veisi siis asikkaat ja voisi johtaa paluuseen tavallisten ja tylsien suomalaisten asikkaiden pariin.

Entä se kotimaa... mistä johtuu että meidän tulee kantaa suurta vastuuta laittomasti suomeen tulleesta ja suomessa rikoksia tehneestä ihmisestä, kun voimme kylmän viileästi vaeta vaikkapa naapurimaamme venäjän ihmisoikeustilanteesta...

Tzetsenien kidutukset ja etnisten ryhmien oman kielisen koulutuksen kieltäminen venäjällä on jokapäiväistä arkea... ja presidenttimme lupasi muutama vuosi siitten puuttua ja selvittää mm. marien etnisiin ongelmiin... eipä ollut asialistalla EU-kokouksen aikoihin...

Vastuuta pitää toki kantaa karkoitetuista, ei heitä saa kotimaassa rangaista sellaisesta mitä eivät ole tehneet... mutta jos joutuvat oikeudelliseen vastuuseen rikoksistaan ja saavat oikeudenmukaisessa oikeuskäsittelyssä ankarirampia rangaistuksia kuin suomessa ei se enää ole suomen vastuulla...

Ja miten suhtauduttiin aikoinaan niihin suomalaisiin jotka veivät sukunsa rahat siirtolaiseksi lähtiessään... suurinta osaa moitittiin isänmaansa pettureiksi... työvoimaa ja yrittäjiä olisi 1960-70 luvulla kaivattu myös suomessa... mutta volvon tehtaat vei säästöjä ja muuta rahaa ulkomaille... vielä köyhemmälle kehitysmaalle koulutetun väestön pako ulkomaille on vielä vaarallisenpaa. Miksi siin kvasi-humanismin nimissä vahingoitamme sekä itseämme, että kehitysmaita.

Suomi ei tarvitse rikollisia... yhteiskuntamme tuottaa heitä peruskoulussa jo omiin tarpeisiimme riittävästi

Vastaukset

Suomen suomalainen

#156 Re: Rikos on aina rikos, .(Rotuun/väriin katsomatta.)

2011-02-06 19:17:47

#1: kai haavisto -  

Valehtelu, laiton maahantulo ja ilman todistettavaa ikää/maata,sekä miksi tarvii turvapaikkaa.

nasse setä

#172 nasse setä

2012-03-17 23:18:35

#1: kai haavisto -

Oma mielipide kaiken maailman maahanmuutosta on se, että antaa tulla vaan kuhan suomalaisille riittää töitä ja maahanmuuttajat ei tuu suomalaisten elätettäviks.

Maahanmuuttajista on monella ennakkoluuloja, mutta oma mielipide on se, että on siellä niitä hyviäkin joukossa. Jotta saataisiin ennakkoluulot pienemmiksi on meidän suomessa tiukennettava lakia maahanmuuttajien rikosten suhteen. Näitä ulkomaan pikkurikollisia on niin p*rk*l**sti, että ekakerrasta pitäs ottaa kaveri vähintään 1kk vankilaan oli rikos mikä tahansa ja jos homma jatkuu niin automaattisesti ulos maasta. Varsinki tappajat/raiskaajat pitäis pistää suomesta v*tt**n heti ekalla kertaa.

Mutta mikä siinä on, että ei s**t*n* asialle tehdä mitään? Tilastoja on sun muita missä ulkomaalasilla on suuri prosentti rikoksissa ja tietyn maan kaverit käy ihan työkseen mm. ryöstämässä vanhuksia tms. Pitääkö tässä s**t*n* mennä jonku raiskaamaan tai hakkaamaan joku päättäjistä, että asiaan saadaan muutos?!(en nyt ketään yllytä tai itse uhkaile, mutta sanompa vaan).

Ei tässä touhussa oo oikeesti mittään järkee. Koittakaa nyt p*rk*l* joku puuttua näihin asioihin. Suomi=hyvinvointivaltio=suomalasiset näkee nälkää ja on työttömiä, kun ulkomaalaiset tekee rikoksensa ja saa tuhanssia euroja kaiken maailman tukia tekemättä mitään.

Jos ihmisillä olis uskallusta ja rahaa niin ne kyllä hyvin äkkiä ottais ja lähtis suomesta!


Vieras

#255 Re:

2014-12-31 10:02:06

#1: kai haavisto -  

 Väitätkö tosissasi, että mamujen hyysääminen on joku sossujen salaliitto säilyttääkseen työnsä/palkkansa??:DDD Tämä oli kyllä taas ehkä typerimpiä juttuja vähään aikaan :'DD Ensinnäkin sossut nimenomaan haluavat vähentää asiakasmääriä, varsinkin per henkilö, koska he ovat aivan liian ylityöllistettyjä (tästäkin on mediassa vouhkattu jo hyvän aikaa, luulisi sinunkin tämän jo huomanneen, jos yleissivistystä vähänkään riittää...). Sossun työ on pa*kaa ja siitä saa hyvin vähän palkkaa suhteessa työmäärään. Palkat ei tule sossuilla nousemaan, joten miksi hel*etissä sossut haluaisit enää LISÄÄ asiakkaita tai säilyttää asiakasmääriä?? Haloo??? Minkä ikäinen olet?? Rakas lapsi... Ja toiseksi, toimeentulotukiasioissa työskentelee nykyään ja tulevaisuudessa kaikkia muita paitsi sosiaalityöntekijöitä. Toki sossut edelleen tekevät lopullisen päätöksen tukien myöntämisestä, mutta kyllä siellä "luukulla" istuu laskemassa ja kuuntelemassa ihmisten valituksia merkonomit sun muut kaupallisen tai hallinnollisen puolen ammattilaiset. Korkeakoulutettujen sossujen vähäiset resurssit suunnataan aivan jonnekin muualle kuin näpyttelemään laskinta.

mika

#293 Re:

2015-05-10 05:48:03

#1: kai haavisto -  

 venäjälaiset ja  virolaiset nuoret rikoliset maasta pois jos 18v mennessä ei ole parantanut tapoja

vähemmän vankilosta karkaamisia

#327 Re: IDEA

2015-12-11 11:41:41

#1: kai haavisto -  

 Mitä jos ulkoistettaisiin vankilat naapurimaahan Siperiaan.. Heille tulisi lisää työpaikkoja sinne ja meillä vähentyisi vankiloiden tarve ;)