Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Kommentoitu viesti

Se olisi revolutionin paikka

#157 Re:

05.06.2012 14:20

#150: -

Katsos pitäähän se Ferrari maksaa ja varmaan on kaikki vakuutuksetkin, ne on kalliita ne :). Bensa on kallista! Yksi kyppitonni on pikku raha kuules oikeasti. Seuraavan kerran, kun näet kaverin niin kysyppä, miten hän sen tekee. Eikö se olisi mukava, jos kaikki saisi kypätonnin sossusta kuin se, että kukaan ei mitään tai hikiset muutaman euron. Siihenkin kyllä olisi valtiolla varaa, turvata kohtuullinen perusturva heikoimille, jos rahat ei menisi Bankstereille.

Suomi on tosi rikas maa on malmia, uraania ja multaa ja metsää, lähdevettä, huipputeollisuutta, osaamista. Ilmankos Urpilainen tilitti blogissaa Bilderberg kokouksesta, että eliitti ja markkinavoimat ovat hyvin kiinnostuneita Pohjoismaista ja Suomesta.  Toden totta ovat niin kiinnostuneita, että kohta ei ole kenellään yhtään mitään vain tuulen huuhtoma p...e. Peruspalvelut heikentyy, korot nousee, verot nousee, elinkustannukset nousee, leopäjonot kasvaa, työttömyys lisääntyy, nuorten asema aivan surkea, jne.

Katainen hokee kuin madraa hyvinvointivaltiosta. Hyvinvointivaltiossa ei perheellisen työssäkäyvän ihmisen tarvitse jonottaa leipäjonossa! Köyhyysrajan alapuolella kituuttelee lvattoman paljon ihmisiä yli 700 000 perhettä. Ja ollaan sentään EU;n rikkaimpia maita. Hävytöntä riistämistä. Kansan ei pitäisi olla niin vaatimatonta ja tyytyä ja aina vaan tyytyä. Kyllä ne, joille ihmisyys on pelkkä tabu on todellakin röyhkeyttä viedä tuhkatkin pesästä. Urpilaisen Bilderberg-ystävät kutsuivat ihmisiä, jotka osoittivat mieltään ulkopuolella, TORAKOIKSI.

Rouva Urpilainen puhui avoimuudesta ja vuoropuhelusta, tai sitten sulkeutumisesta Impivaaraan. Kiitos, kiitos Katainen ja Urpilainen Impivaara mieluusti. Rikas maa, mikäs hätä täällä, jollei.......................Siis muutos ja kiiruusti  Islannin malliin uudet miehet ja naiset ruoriin. Rötöstelijät vastuuseen. Ero Eurosta ja EKP:sta (kaikki narut poikki Rockefellereihin) ja oma valtion pankki, siinä lääkkeet, jotka elvytti Islannin nopeasti, siellä menee hyvin nyt. Kait suomalaisella sisulla samaan pystytään kuin dotters dotteritkin???????

 

Vastaukset


Vieras

#158 Re: Re:

2012-06-05 15:30:29

#157: Se olisi revolutionin paikka - Re:

joo aivan törkeetä kun jokaikinen somali saa kymppitonnin puhtaana käteen viikossa, se on satatonnia kuussa ja kaikki muuta ralliautot ja minkkiturkit ja omakotitalot viellä sen päälle lisäxi.