KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#5 Kissan elämällä arvoa??

05.12.2010 22:56

Tulkinnassa siis, että tämä "pullamössökissakaarti" joka muutoinkin kierrätetään sijaiskodista toiseen, ainoastaan avustusten ja lahjoitusten toivossa, saavat jatkaa tapojansa? Se Kissajoukko, joka sitä apua konkreettisesti apua kentällä tarvitsee, saa KKY:n puolesta sinne kärsimään.... Mikä siis on KKY:n perimmäinen tarkoitus? Ja mihin tätä kentältä pelastettujen kissojen saamat avustukset nyt käytetään? Kuka työtä jatkaa?

Itse eläinsuojelutyötätehneenä tiedän, että joskus eläimen lopettaminen on sitä parasta työtä, Mutta vain inhimillisin ja kivuttomin keinoin, mutta en millään voi yhtyä KKY:n kantaan jättää eläin yksinään kärsimään kuolemansa paleltumalla ja nälkää nähden!!!!!!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#82 Re: Kissan elämällä arvoa??

2010-12-08 13:08:52

#5: - Kissan elämällä arvoa?? 

Miksi luulisit, että yhdistys perustettiin v. 1979? Olemme  siitä lähtien pelastaneet kissoja vuodesta toiseen keskimäärin 500 kissaa vuosittain. Kissoja on otettu talteen ilmoitusten perusteella ja niin teemme jatkossakin. Ei tässä mitään uutta ole tapahtunut paitsi se, että villikissalaumojen tuontia ensikoteihimme  pyritään rajoittamaan tautivaaran takia, koska kissarutto saastutti 8 ensikotiamme kuluneen vuoden aikana. Selvitämme viranomaisten kanssa myöskin, mitä oikeuksia meillä on ottaa metsästyslain alaisia villikissalaumoja koteihimme. Emme halua rikkoa lakia. Jos emme välittäisi kissoista, luulisitko meidän jaksavan tehdä tätä vaikeata työtä ja sen lisäksi kuunnella hyökkäyksiä meitä kohtaan. Meidän voimavarojamme kuluu ihan riittävästi varsinaiseen työhömme eli kissojen auttamiseen, johon liittyy paljon muutakin kuin pelkkä kenttätyö. Jos hallitus ei hoitaisi ajallaan tehtäviänsä, yhdistyksen toiminta kuivuisi ajan oloon kokoon eikä sitten enää tarvittaisi kenttätyötäkään aiakaan yhdistyksen puitteissa.

Vieras
Vieras

#120 Re: Kissan elämällä arvoa??

2010-12-08 20:51:13

#5: - Kissan elämällä arvoa?? 

KKY:n tehtävähän ei ole yksinään hoitaa villiintyneitä kissoja. Eikä luullakseni heidän pieni kerääjien joukkonsa, mikä nytkin aloittaa lipaskeräystä halua rahojen menevän pelkästään sairaiden kissojen hoito. Vaan he tekevät valistustyötä myös.

Näitä rahoja nyt himoitsee itselleen joukko henkilöitä, joista ei edes jotkut ole yhdistyksen jäseniä.

Tokkopa heidän saatuaan vallan edes hoidettaisi kissoja. Vaan rahat hupenisivat hetkessä aivan muuhun.