KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

vielä jäsen
Vieras

#21 Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

06.12.2010 16:48

Kyllä se on totta, että KKY:llä on varoja yli 300 000 euroa.Viime vuosikokuksessa siitä kerrottiin.Mikähän rahojen tarkoitus oikein on? Luulisi yhdistyksen, joka nimikin on Katastrofiyhdistys, antavan nimenomaan kissoille kaiken tukensa ja rahallisen avun. Jokainen kissa on sen arvoinen ,että ainakin se pitää ottaa pois ulkoa, koska se ei todellakaan kuulu suomen luontoon. Senhän tietää jokainen joka on selvillä suomen eläimistöstä.Kissalla ei ole valmiuksia pärjätä pakkasissa, jos se ei saa apua ihmisiltä ja läydä lämpimämpää paikkaa jostain suojasta. Korvat paleltuvat ja niiden kärjet varisevat pois. jokainen jonka sormet ovat joskus saaneet liikaa pakkasta, tietää miltä se tuntuu.
Olkaa inhimillisiä ja pelastakaa kaikki kissat jotka ilman omistajaa löytyy. Mieluimmin piikki kun pakkanen.Pentuja ei varmaan kukaan halua piikittää, vaan niille pitäisi saada joku hoitopaikka.KKY olisi siinä oikea yhdistys. Varoja on ja ensikotejakin löytyy. Hallituksen pitää peruuttaa päätöksensä. Se on niin VÄÄRIN.

Vastaukset

Asioista myös tietävä
Vieras

#1613 Re: Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

2011-03-26 10:22:50

#21: vielä jäsen - Vastaus Tikrulle ja vähän muillekin

Mitä virkaa kuntien-sekä kaupunkien löytöeläinpaikkojen tehtävä on, jos kuvittelet kaiken työn kuuluvan KKY:n vapaaehtoistoiminnassa mukana oleville? Tarkoitatko RAHAT MEILLE - TYÖT TEILLE?

Tiettyjen tahojen kuuluu ottaa nämä omillaan jo pitkään olleet kissalaumat talteen.

Nythän on tilanne se, ettei edes KKY voi ottaa ensikoteihin kaikkia kesyjä kissoja. Vaan niitä menee piikille juuri tämän muutamien villiintyneiden Oppositiossa oleien takia.

Minkään ensikodin seinät eivät leviä määräänsä enempää. Tarkoituksena on hakea kissoille koti, ei vain kasvattaa kotonaan eämääräistä kissalaumaa.