KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Marko Kari
Vieras

#45 Kaisaliini on oikeassa - avointa keskustelua KKY:ssä

07.12.2010 16:04

VAADIN MAHDOLLISUUTTA AVOIMEEN KESKUSTELUUN KKY:SSÄ!

Tässä fakta suoraan yhdistyslaista: www.finlex.fi
-Päätösvalta yhdistyksessä kuuluu sen jäsenille.

Ja ensimmäinen lause KKY:n omien kotisivujen etusivulta:
-Kissojen katastrofiyhdistys eli KKY auttaa kodittomia kissoja löytämään uuden kodin ja saamaan kissanarvoisen elämän.
Lukeeko tässä jonkun mielestä, että varaamme oikeuden päättää, että minkä kissan elämä on pelastamisen arvoinen? EI LUE!!!!

KKY:n kotisivuilta:
-KKY:n ensisijainen tarkoitus on auttaa kodittomia kissoja. KKY ottaa talteen löytökissoja ja pyrkii löytämään niiden alkuperäiset kodit.
Lukeeko tässä jonkun mielestä, että emme laske kodittomiksi emmekä löytökissoiksi hieman villiintyneimpiä kissoja, joten jätämme ne ulos pakkaseen? EI LUE!!!

Kissojen katastrofiyhdistys KKY ry:n säännöt (KKY:n kotisivuilta)
2 § Tarkoitus: Yhdistyksen tarkoituksena on kodittomista kissoista huolehtiminen.
Lukeeko tässä jonkun mielestä, että kodittomiksi kissoiksi emme laske sylikissoja villimpiä kissoja, joten hylkäämme ne ja huolehdimme vain kivoista kissoista? EI LUE!!!

Nyt tuntuu olevan tuo yhdistyksen ensisijainen tarkoitus unohtunut hallitukselta?!





Vastaukset

yksi lahjottaja vaan
Vieras

#46 Avoin keskustelu mahdotonta.

2010-12-07 17:27:06

#45: Marko Kari - Kaisaliini on oikeassa - avointa keskustelua KKY:ssä 

 Hienoa Marko, olet kuule ymmärtänyt tämän tilanteen aivan oikein. Näin sen pitäisi mennä, mutta kun ei mene. KKy on aina ottanut jonkun verran puolivillejä kissoja talteen, mutta nyt se pistettin toppiin. Miksiköhän.? Sitä ei kukaan ymmärrä.

Avoin keskustelu on kuulemma aivan mahdotonta, Nämä muutamat hallituksen jäsenet ei vastaa jos kysytään eikä kukaan heistä edes puhu totta. Taitavat jo unohdella asioita.

Yhdistyksellä siis on rahaa, eikä sitä kukaan muu havittele, kun tämä nykyinen hallitus( tai osa siitä) Tosi tyhmää edes kuvitella että joku muu voisi niitä itselleen saada. Ne on tarkkojen simien alla yhdistyksissä.

Kissoja varten se pitäisi olla kerätty, mutta nyt se jää sinne mätänemään ja kasvamaan korkoa vuosikausiksi ja kissat palelevat ulkona. Kissat sen tarvitsevat eikä ketkään KKY:n perustajat. Heillä tuntuu olevan hirveä hinku saada enemmän ja enemmän rahaa, eikä sitä saa kuluttaa mihinkään, vaikka tarvetta olis yllin kyllin.

Vaikka puolivillit kissat kuluttavatkin enemmän ja ovat pitkä-aikaisempia hoitaa, mitä sitten? onhan yhdistyksellä siihen varaa. Sitä vartenhan me lahjoituksia annamme.