KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

yksi lahjottaja vaan
Vieras

#46 Avoin keskustelu mahdotonta.

07.12.2010 17:27

#45: Marko Kari - Kaisaliini on oikeassa - avointa keskustelua KKY:ssä 

 Hienoa Marko, olet kuule ymmärtänyt tämän tilanteen aivan oikein. Näin sen pitäisi mennä, mutta kun ei mene. KKy on aina ottanut jonkun verran puolivillejä kissoja talteen, mutta nyt se pistettin toppiin. Miksiköhän.? Sitä ei kukaan ymmärrä.

Avoin keskustelu on kuulemma aivan mahdotonta, Nämä muutamat hallituksen jäsenet ei vastaa jos kysytään eikä kukaan heistä edes puhu totta. Taitavat jo unohdella asioita.

Yhdistyksellä siis on rahaa, eikä sitä kukaan muu havittele, kun tämä nykyinen hallitus( tai osa siitä) Tosi tyhmää edes kuvitella että joku muu voisi niitä itselleen saada. Ne on tarkkojen simien alla yhdistyksissä.

Kissoja varten se pitäisi olla kerätty, mutta nyt se jää sinne mätänemään ja kasvamaan korkoa vuosikausiksi ja kissat palelevat ulkona. Kissat sen tarvitsevat eikä ketkään KKY:n perustajat. Heillä tuntuu olevan hirveä hinku saada enemmän ja enemmän rahaa, eikä sitä saa kuluttaa mihinkään, vaikka tarvetta olis yllin kyllin.

Vaikka puolivillit kissat kuluttavatkin enemmän ja ovat pitkä-aikaisempia hoitaa, mitä sitten? onhan yhdistyksellä siihen varaa. Sitä vartenhan me lahjoituksia annamme.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#57 Re: Avoin keskustelu mahdotonta.

2010-12-07 22:27:16

#46: yksi lahjottaja vaan - Avoin keskustelu mahdotonta. 

Kyllä nyt on korkein aika saada tilille tuollaiset rahanahneet jotka istuvat kassan päällä ja vain korkoa kasvattavat, jos sitäkään. Eihän se voi olla palelevien kissojen rahojen tarkoitus!

Kunhan omivat itselleen ja kahvikassana käyttävät. Onko siellä edes tarkastajaa joka tietää kerätyistä varoista ja pitää niistä kirjaa, joka kestää julkisen tarkastuksen?