'Kiitos, herra kenraali!' - Suomen kansan avoin kiitosadressi

Kommentoitu viesti

JEE JEE JEE JEEEE.......

#118 Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

13.06.2012 07:59

#111: Ei nimeä - Re: Re: TÄSSÄ SAATTE KUULLA ASIOISTA TODELLA PERILLÄ OLEVAN TILITYSTÄ..Ehdottomasti kannaattaa seurata mieluummin kuin lukea ulkomaanuutiset jostain Hesarista tai Aamulehdestä.

#113: - Re: Re: Re: TÄSSÄ SAATTE KUULLA ASIOISTA TODELLA PERILLÄ OLEVAN TILITYSTÄ..

Eli teikäläisten "messias". Sitähän minä sanoin.

Umpiossahan sitä tietysti on kasvanut jos ei tiedä jokaista vaahtosuista nettisaarnaajaa. Halitulijalla ja junttalipoo. :D

.

VAROITUKSEN HALUAISIN KERTOA ETTÄ.......PARHAITEN NAUROI HÄN JOKA VIIMEIKSI NAUROI !

Vastaukset


Vieras

#121 Re: Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

2012-06-13 12:44:20

#118: JEE JEE JEE JEEEE....... - Re: JOTKUT VALITSIVAT MIELUMMIN MAMMONAN......KUIN MESSIAKSEN.

Just. Ei kaveri mikään messias ole, vaan yksi tavallinen tutkiva journalisti. Voisit suhtautua häneen vähän avoimmin. Katsopa esimerkiksi linkittämäni Aaron Russon haastattelu (lyhennetty versio, löydät kyllä kokoversionkin): http://www.youtube.com/watch?v=7gwcQjDhZtI

Eivät toimittajat ole missään salaliitossa. Sen sijaan uutistoimistot (esim AP) ovat muutamien elitistien omistuksessa, jolloin he pystyvät kontrolloimaan medialle välittämäänsä uutisvirtaa. Uutistoimistothan toimittavat asiakkailleen noin 2% niille tulevasta informaatiotulvasta. Sieltä on helppo poimia pois kaikki tietyille tahoille epämiellyttävä tieto.

Näiden uutistoimistojen johto myös osallistuu suurimpien mediapomojen ohella esimerkiksi Bilderberg-kokouksiin, joten näiden osalta jonkinnäköisestä salaliitostakin voisi puhua. Toimittajien osaltahan homma toimii niin, että johto ei hyväksy tiettyjä epämiellyttäviä aiheita. Muutenkin journalimsi on mennyt enemmän ja enemmän copy-paste journalismiksi, jolloin varsinaista tutkimusta ei edes tehdä, vaan vain kopioidaan muiden uutisia. Näin toimittaja ei edes välttämättä tiedä mitään uutisoimistaan asioista.