KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

hohhoijaa
Vieras

#78 Mielenkiintoista

08.12.2010 12:42

Eli siis KKY jatkaa yksittäisten löytöeläinten vastaanottoa, vaikkei se heille varsinaisesti kuulu, mutta jättää isommat villipopulaatiot väliin, koska niihin menee rahaa. Toivottavasti KKY ilmoittaa JOKAISEN löydetyn eläimen kunnan löytöelänhoitolaan, jonne se kuuluu. On törkeää kuvitella, että lemmikkinsä kadottanut omistaja joutuisi kyselemään ja soittelemaan löytölän ja poliisin ohella myös KKYstä lemmikkiään, JONNE SE EI LAIN MUKAAN EDES KUULU!

Eikö tätä rahaa ole kerätyy juuri niitä kuluja varten, miksi pantata sitä? Jokainen kentällä työskentelevä tietää paljonko kodittomat eläimet kustantavat, kulut ovat isoja, mutta siksi teillä yhdistyksillä on rahankeräyslupa, jonka varjolla te keräätte ELÄIMILLE rahaa. Ei kai sen ole tarkoitus seisoa pankissa jos eläimet palelevat nälkäisinä tai sairaina ulkona pakkasessa?

Me yksityishenkilöt voimme auttaa vapaaehtoisina, mutta rahaa emme lain nimissä saa kerätä. Käyttäkää se lahjoittamamme raha niihin, joille se kuuluu!

Ja huomautukseksi, KKY voi mennä yhteistyötahonsa HESYn puheille ja kysyä vaikkapa sieltä neuvoa, miten kissatilan tulisi toimia. Tälläiset kissatilat ja talot eivät todellakaan ole ainutkertaisia Suomessa. Jos eläinlääkäri on huomauttanut tiloista ja rutosta, ei se tarkoita, että hankkeesta olisi luovuttava.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#80 Re: Mielenkiintoista

2010-12-08 12:57:02

#78: hohhoijaa - Mielenkiintoista 

 Talteenottamistamme löytöeläimistä ilmoitetaan kunnalliseen löytöeläintaloon, vaikka kyseistä eläintä ei toimitetakaan sinne. Siellä tietävät, mistä eläintä voi kysyä.  Kuinka hyvin kirjoittaja on selvillä, onko meillä edes oikeus ottaa talteen villiintyneitä kisslaumoja. Niistähän nyt on kysymys. Ilmoitusten perusteella otamme talteen sekä kesympiä että arempia yksittäisiä kissoja. Ei mitään jätetä hoitamatta. Villikissatkin loulutetaan, mutta niiden osoite ei ole yhdistyksen ensikoti, joka on yksityinen asunto. Lisätietoja voi kysellä KKY:n hallitukselta. Ei tarvitse uskoa kaikkea, mitä kirjoitetaan, pohjautuen enemmän tai vähemmän oikeisiin tietoihin.