KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#80 Re: Mielenkiintoista

08.12.2010 12:57

#78: hohhoijaa - Mielenkiintoista 

 Talteenottamistamme löytöeläimistä ilmoitetaan kunnalliseen löytöeläintaloon, vaikka kyseistä eläintä ei toimitetakaan sinne. Siellä tietävät, mistä eläintä voi kysyä.  Kuinka hyvin kirjoittaja on selvillä, onko meillä edes oikeus ottaa talteen villiintyneitä kisslaumoja. Niistähän nyt on kysymys. Ilmoitusten perusteella otamme talteen sekä kesympiä että arempia yksittäisiä kissoja. Ei mitään jätetä hoitamatta. Villikissatkin loulutetaan, mutta niiden osoite ei ole yhdistyksen ensikoti, joka on yksityinen asunto. Lisätietoja voi kysellä KKY:n hallitukselta. Ei tarvitse uskoa kaikkea, mitä kirjoitetaan, pohjautuen enemmän tai vähemmän oikeisiin tietoihin. 

Vastaukset

Pettynyt
Vieras

#104 Re: Re: Mielenkiintoista

2010-12-08 17:50:12

#80: Vieras - Re: Mielenkiintoista 

 Meepäs ilmoittamaan kunnalliseen löytöeläinkotiin orivedelle, että olet ottanut kissan hoitoosi. Sieltä tulee kyllä kova huuto ja sanotaan että he hakevat kissan heti pois, koska se kuuluu heille.

Näin helppoako se on?

Tottakai KKY:llä on oikeus ottaa villiintyneitä kissalaumoja .onhan se oikeus kaikilla muillakin jotka saavat siihen OMISTAJAN luvan.

Hallitukselta, tai siis puheen johtajalta ei kannata kysyä mitään . Ei saa oikeita vastauksia. Olen kysynyt ja pettynyt.