Itsenäisen päätösvallan puolesta - För suveräniteten

Kommentoitu viesti


Vieras

#148

15.06.2012 16:13

Täältä häviää viestiä niinkuin pohjoiskoreassa. mitä asiatonta siinä muka on kun sanoo sotilas passin heittäneelle maan petturille joka vielä asuu jossan ulkomaan vero paratisissa että se on maan petturi. se on fakta eikä asiatonta.

eikö täällä ollakaan itsenäisen isän maan asialla? onko tämä joku vitsi adressi?

Vastaukset

Vitsit vähissä

#149 Re:

2012-06-15 17:17:49

#148: -

Tämä onkin siitä mielenkiintoinen demokraattinen tasavalta, että sinä ET pääse valitsemaan keitä sen kansalaisia puolustat, miten sitä puolustetaan ja mitä siinä puolustetaan. Juuri siitä syystä se on puolustamisen arvoinen. Jos et tähän usko, voit vapaasti myös olla myös allekirjoittamatta.
Kuka sinä olet puhumaan apinakielistä, veroparatiiseista yms.?

Ei, sinun ei tarvitse vastata kysymykseen - se oli retorinen.

Jos tässä vetelet muureja pystyyn, niin käy kyllä sinun "hyväksymät" Suomen puolustajat vähiin...

Bali is Great!

#157 Re:

2012-06-16 12:59:40

#148: -

Ymmarran kylla jos suomalaisen perusluonteen mukaisesti kadehdit henkiloa, joka asuu Balilla eikä Suomessa, mutta et ole paassyt sisalle hanen motiiviensa maailmaan, etka siten voi ymmartaa, miksi han on lahettanyt s.passinsa takaisin ja muuttanut pois Suomesta. Joten siita on talla foorumilla ihan turha enaa jauhaa.

Onnea vaan kaverille, joka on uskaltanut tehda itsenaisia paatoksia, eika ole joku lammas, joka maakii yhdessa toisten lampaiden kanssa, uskaltamatta lahtea pois laumasta ja elaen itsenaista elamaa!