KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#191 Re: Re: Valvoja

09.12.2010 22:26

#163: Nikkelinassu - Re: Valvoja 

Neljä hallituksen jäsentä on päätöksen kannalla ja mitkä 3 ovat vastaan. Eihän 3 edes ole, on vain 1 varajäsen ja yksi kokouksesta poissa ollut jäsen. Kuinka sellaiset ovat vastaan, jotka eivät olleet edes paikalla? Yksi oppositiossa oleva hallituksen jäsen väittää jatkuvasti, että jotain salaillaan, vaikka on aikaisemmin ollut itse paikalla kokouksissa paitsi nyt, kun protestoi. Jos on poissa kokouksesta, on tyydyttävä muiden päätökseen.  Leikkauskampanja järjestetään juuri ulkonaliikkuville kissoille, mutta sitähän ei kirjoittaja tiennyt, kun ei osallistunut kokoukseen. Maaseudun kissat tuleekin ottaa talteen. Villikissalaumatkin, mutta kunnan vastuulle ja piikkiin. On kummallista, mitä haitallista siinä on, jos on KKY:n jäsen ja SEY:n valvoja. Eihän siinä pitäisi mitään ristiriitaa olla. Sen sijaan KKY on Hesyn jäsen, mutta ei SEY:n. 

Vastaukset

Ketä kiinnostaa, mitä ajattelet hallituskumppaneistasi
Vieras

#194 Re: Re: Re: Valvoja

2010-12-09 22:37:39

#191: Vieras - Re: Re: Valvoja 

 Minäkin ihmettelin sitä, että miksi ihmeessä SEY ei sulata sitä, että valvoja on KKY:n jäsen. Mitähän niin suurta vikaa on KKY:ssä, kun SEY ei hyväksy sen jäsentä eläinsuojeluvalvojaksi?

Jäsenenä kuulen ensimmäsitä kerta, että KKY on HeSY:n jäsen. Ei lue säännöissä. Paljonko on vuotuinen jäsenmaksu? En tiennytkään, että Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksessä on yhdistysjäseniäkin.

Mitähän etua jäsenyydestä on Pirkanmaalaisille toimijoille? Tämä on viaton kysymys, johon voinee vastata kiihkottomasti. Jos pystyy.

 

Kysyn vaan
Vieras

#199 Re: Re: Re: Valvoja

2010-12-09 22:48:22

#191: Vieras - Re: Re: Valvoja 

Tuota, mun mielestä Nikkelinassu ei kyllä sanonut, ettei tietäis mitään laikkauskampanjasta. Sehän vaan puhuu siitä yleisesti.

Onks teidän hallituksen kokoukset avoimia, kun jos se Nikkelinassu ei ollut kokouksessa? Vai mitä se tarkottaa? Mistä sen voi tietää, onko Nikkelinassu muka hallituksessa?