KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#201 Re: Re: Re: Laittomuuksista

09.12.2010 22:53

#197: Pullaa ja kahveeta - Re: Re: Laittomuuksista 

Hallituksen jäsenet ovat aina halunneet kokoontua pj:n kotona paitsi nyt tämä yksi, joka on oppositiossa.  

Vastaukset

Pullaa ja kahveeta
Vieras

#203 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

2010-12-09 22:57:26

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

 No täällä joku puhu hienolla sanalla yhdenvertaisuus. Miks sen olis pakko tulla teille, jos se ei halua! On kai niitä paikkoja kai Tampereella ja muuallakin?

Erikoinen tapaus
Vieras

#205 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

2010-12-09 23:20:36

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

Miten voi olla samaan aikaan hallituksessa ja "oppositiossa", kuten ilmeinen puheenjohtaja asian ilmaisee? Onko hän mahdollisesti ainoa, joka on eri mieltä kuin puheenjohtaja ja hänen ystävänsä?

Mitä mieltä ne tästä puuttuvat hallituksen jäsenet ovat? Siis Teidän mielestänne?

Taistelen kissojen ja oikeuden puolesta
Vieras

#208 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

2010-12-10 00:20:52

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

 Tietojeni mukaan hallituksen kokouksiin on tarjottu useamman kerran puheenjohtajan kodin ulkopuolista paikkaa ja aivan ilmaiseksi, mutta asiaa ei ole huomoitu millään tavoin. Uutta paikkaa ehdotettiin siksi, kun hallituksen sihteeriä ei päästetty kokouksiin puheenjohtajan kotiin kotirauhan häirinnän uhalla??? Miten selitätte tämän? Sihteerille tuotiin vain puheenjohtajalta viesti lapulla tilanteesta erään hallituksen jäsenen toimesta ovelle. Aika mielenkiintoista toimintaa hallitukselta ja sen puheenjohtajalta?

 Tapauksen jälkeiset kokoukset ovat olleet kaikki laittomia ja siten myös niissä tehtävät päätökset.  Teillä tynkähallituksella ei ole mitään todellisia perusteita toimintojenne tueksi. Tämä on aivan villiä touhua!

Vieras
Vieras

#216 : Laittomuuksista

2010-12-10 08:44:10

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

 Kai ne hallituksen jäsenet on dominoitu kokoontumaan PJ:n kotona kun käsky on annettu ja uudet arat hallituksen jäsenet eivät sitä ole osanneet kyseinalaistaa. Vanhat juovat mielelään PJ:n tarjoamat kahveet ja pullat.  Silloin kun muita hyvin aktiivisesti toimivia jäseniä oli hallituksessa, kokouksia pidettiin muuallakin.  onko PJ:N muisti heikentynyt?

Kookukset pitää aina pitää paikassa johon kaikilla hallituksen jäsenillä on pääsy, sekä aikana jolloin jokainen pääsee kokoukseen. Näitä molempia sääntöjä on nykyinen hallitus rikkonut.

Ei ihme ettei kaikki enää halua kokoontua PJ:n kotona

Harmaa eminenssi
Vieras

#376 Re: Re: Re: Re: Laittomuuksista

2010-12-17 12:59:54

#201: Vieras - Re: Re: Re: Laittomuuksista 

Pj valehtelee. Kyllä muutkin hallituksen ihmiset ovat protestoineet pj:n kotona pidettäviä kokouksia. Nykyään kaksi. Aiemmin kolme, mutta sitä kolmattahan ei päästetty sisälle! Sitten sen jälkeen  pj:n porukka "katsoi hänet eronneeksi".

Pj nimittelee yhtä hallituksen jäsentä "oppositiolaiseksi". Nimitettäköön niitä pj:n hengenheimolaisia sitten vaikka lakeijoiksi. (Wikipediasta voi sitten katsoa, mitä se tarkoittaa.) Pj:lle tiedoksi, että se ei ole sitten mikään Facebook.

 

Niinpä niin. Aamulehden Moro-liitteessä  16.12. mainitsi Tampereen kaupunginvaltuuston XL-ryhmän väistyvä puheenjohtaja osuvasti:  ”Valta alkaa helposti sokaista. Kun erimielisyys tekee kärsimättömäksi, hälytyskellojen täytyy alkaa soida.”

 

Lopuksi tähän vielä LEIKKIMIELINEN tietokilpailuvisailu joulutontuista . Mihinkähän viime aikoina kuuluisaan yhteisöön ovat  v. 2010 alun perin kuuluneet seuraavat kahdeksan joulutonttua, joista tässä seuraavanlaiset kuvaukset:

1.       Narsistitonttu. Kaikkein Itsepäisin ja ”huonomuistisin”. Ei erehdy koskaan. Vanhentunut jo niin, että pelkää jo päivittäistä käsilaukkuvarastakin.

2.       Erakkotonttu. Tiettävästi vain yksi ystävä. Aseenkantaja, joka asuu salaisessa norsunluutornissa. Laskeutuu välillä sieltä alas, kun ainoan ystävänsä tehtävät sitä vaativat. Ajatustyön hoitaa hänen ainoa ystävänsä. Osaa lukea ja kirjoittaa. Tarvittaessa toimii myös portieritonttuna Korvatunturilla.

3.       Silmiään pyörittelevä taiteilijatonttu. Myös ymmärrys  rajoittuu taiteeseen.  Ajattelee tunteillaan.

4.       Kaksoispersoonatonttu; lintu vai kala? Yrittää ainakin olla ensin kaikkien ystävä.  Toiseksi itsepäisin. Ratkaisee ongelmat vihastumalla. Todennäköisesti miesvihaaja. Ikä alkaa painaa ja seinät kaatua päälle. Päivän kunto ratkaisee paljon.

5.       Nuori ja luottamusta herättävä tonttu.  Vaikuttaa vahvalta, mutta ei omaa selkärankaa. Ei ota kantaa mihinkään. Yrittää tulla toimeen kaikkien kanssa. Tätä tonttua ei kukaan kaipaa eikä tarvitse.

6.       Nuori ja vahva tonttu.  Lahjomaton. Vaativa auktoriteetteja kohtaan; luottamus on ansaittava. Äärimmäisen luotettava tonttu kilteille lapsille. Tuhmat eivät saa armolahjoja. Korkea moraali.

7.       Ahkerin tonttu. Melkein kaikki muut eivät jaksaisi millään samaa tahtia. Siksi ahkeraa tonttua halutaan toppuutella. Hän kuitenkin osaa ja tietää enemmän kuin melkein kaikki muut yhteensä. Tätä määrätietoista tonttua ovat alkaneet toiset tontut kutsua oppositiotontuksi. Tonttu kuitenkin haluaa olla kiltti tonttu kaikille kilteille. Mutta vain kilteille.

8.       Vaikuttaa ensin ujolta ja syrjäänvetäytyvältä tontulta. Tähän tonttuun voivat kuitenkin kaikki kiltit luottaa. Hän on luja, ryhdikäs ja oikeudenmukainen. Ei jätä heikompia koskaan pulaan.

 

Oikeat vastaukset kerrotaan KKY:n vuosikokouksen jälkeen. (Tämä EI ollut tarinasta Lumikki ja Seitsemän Kääpiötä.)