KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Toiminnassa mukana
Vieras

#229 Nyt tynkähallitus perusteluja

10.12.2010 16:41

Kirsin viestit ovat erittäin asiallisia ja täyttä totta, uskaltaako tynkähallitus ottaa kirjoituksiin kantaa yhtä ASIALLISESTI ja vielä PERUSTELUIN haukkumisen ja mustamaalaamisen sijaan?

"rahankeräysluvan laajentaminen koko Pirkanmaalle, lisälippaiden hankinta, rahankeräyksen järjestäminen sisätiloihin jatkossa, kissatalon hommaaminen ja KKY:n myyntituotteiden kehittäminen ja kilpailuttaminen (jotta niistä olisi jäänyt enemmän rahaa KKY:lle"

Kiinnostaa miksi näitä ehdotuksia ei ole toteutettu, itse en näe järkeä esimerkiksi siinä, että keräyslupaa laajennettaisiin. TYNKÄHALLITUS, kertokaa miksi?

Ja saisimmeko pätevät perustelut taloudenhoitajan palkalle/pitämiselle? Se, että muissakin yhdistyksissä on palkallista väkeä ei ole perustelu, koska nyt on kyse TÄSTÄ yhdistyksestä ja selkeästi ilmaiseksi tai huomattavasti pienemmin kuluin tehtävästä työstä. Meneekö ihmissuhteet yhdistyksen perus ajatuksen edelle?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#258 Re: Nyt tynkähallitus perusteluja

2010-12-11 11:02:48

#229: Toiminnassa mukana - Nyt tynkähallitus perusteluja 

Aika huonostipa tunnet toimintaamme. Laajennettua lupaa ei heti toimeenpantu, koska meillä oli jo voimassa oleva lupa Tampereella eikä haluttu kahta samanaikaista lupaa. Olisiko sitä saanutkaan.  Edellisen luvan päätyttyä haettiin lupa Pirkanmaalle ja on nytkin voimassa. Sisätiloissa keräämiseen on vaikea saada lupaa.  Seisovia lippaita meillä on aina ollut sisätiloissa ja kadulla on kerätty. Hyvin on niissä onnistuttukin. Työtä tässä yhdistyksessä on niin paljon, varsinkin taloudenhoidossa ja se on vaativaa, joten on perusteltua ollut palkata tähän osaava henkilö. Pakkohan se kaiken lisäksi olikin, kun ei etsinnöistä huolimatta kukaan uskaltanut ottaa tätä palkatta sivutoimisena hoidettavaksi. Luuletteko purnaajat, että olemme jotenkin yksinkertaisia emmekä pystyisi päättämään, mikä on yhdistyksen edun mukaista. Olemmehan joutuneet hoitamaan yhdistystä jo monet vuodet ja hienosti on mennyt. Missä te viisaat silloin olitte, kun todella apua tarvittiin? On halventavaa nimittää hallitusta tynkähallitukseksi, koska se on ollut päätösvaltainen koko ajan. Sillehän ei muut hallituksessa voi mitään, että joku ei hoida hallitusvastuutaan ja tule paikalle. Silloin on tyydyttävä toisten päätöksiin.