VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Kokoomus

#67

03.07.2012 14:06

Menkää muualle itkemään vassarit

Vastaukset

Veli K.

#73 Re: Muualle itkemään???? Lue tämäkin ???

2012-07-03 14:29:13

#67: Kokoomus -

Nyt jokainen voi lukea millainen huijarifirma GlaxoSmithKline on todellisuudessa. Uutiset nimittäin kertovat, että GlaxoSmithKline joutuu maksamaan kolme miljardia dollaria eli melkein 2,4 miljardia euroa korvauksia Yhdysvaltain suurimpana pidetyssä lääkepetoksessa.

Lisäksi uutiset kertovat, että yhtiö on myöntänyt markkinoineensa lääkkeitään vääriin tarkoituksiin ja luistaneensa turvallisuusraportoinnista. Yhtiö vältti sopimuksella rikossyytteet ja siviilikanteet. Eli tässä tämä on.

Miten tämä kaikki liittyy kokoomukseen? Yhteys on selvä, sillä kokoomusministeri Paula Risikko teki kaamean virhearvion ostaessaan Suomeen sikainfluenssarokotetta juuri GlaxoSmithKlinelta, joka johti satoihin narkolepsiatapauksiin.

HS kirjoitti helmikuussa 2012:

Päätöksen rokotteen ostamisesta GlaxoSmithKline-lääkeyhtiöltä teki sosiaali- ja terveysministeriö huhtikuussa 2009. Aikaa päätöksen tekemiseen lääkeyhtiö antoi yhden vuorokauden. Lisäksi se asetti tilauksen ehdoksi vastuuvapauden: jos haittoja ilmenisi, niistä ei vastaisi yhtiö vaan rokotteen tilaaja. Ministeriö kuuli hankintapäätöstä tehdessään Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) asiantuntijoita. Nämä suosittelivat rokotteen tilaamista GlaxoSmithKlinelta. Yhtiö on THL:n tutkimusprojektien merkittävä rahoittaja.

Eli tässä tämä on. Suomalaisviranomaiset ja ministeri Risikko päättivät luottaa yhtiöön, joka nyt on paljastunut huijarifirmaksi ja lääkäreiden lahjojaksi. GSK:n toimintaideaan kuuluu siis korruptio.

HS kertoo yhtiön markkinoineen aikuisille hyväksyttyä masennuslääkettä alle 18-vuotiaille. Yhtiö suositteli toista lääkettä tarkoituksiin, joihin sitä ei ollut hyväksytty. Yhtiö ei myöskään antanut Yhdysvaltain viranomaisille diabeteslääkkeensä turvallisuustietoja. Miten GSK markkinoi Suomeen sikaflunssalääkettään?

GSK on paljastunut valtaisaksi huijarifirmaksi, johon suomalaisviranomaiset luottivat sokeasti. Lisäksi THL oli sidottu yhtiöön. Ohittiko THL suomalaisten terveyden hyväksymällä yhteistyökumppaninsa lääkkeet Suomeen?

Ja mikä on Paula Risikon vastuu asiassa? Poliittista vastuuta Risikko ei koskaan kantanut. Kukaan ei kantanut huijareiden lääkkeiden valumisesta Suomeen vastuuta. Tämäkin kuvaa kokoomuksen asennetta suomalaisia ja Suomea kohtaan.


Kaikki mihin kokoomus näppinsä laittaa, tuhoutuu, kaaos seuraa.


Hyväksyessään sikaflunssarokotukset Suomeen GSK:lta, Risikon olisi pitänyt ottaa huomioon päätöstä tehdessään THL:n liian läheinen yhteys lääkevalmistajaan. THL oli puolueellinen lääkkeen hankkimisessa Suomeen. GSK on nyt paljastunut huijarifirmaksi.



Blogiteksti: Jan Rossi
3.7.2012, Verkkomedia.org
http://janrossi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110517-kokoomus-osti-l%C3%A4%C3%A4kkeet-huijarifirmalta-narkolepsia-ei-unohdu-koskaan

 

kahden lapsen äiti 40-v.

#2126 Re: menkää muualle itkemään vassarit

2013-03-27 14:43:32

#67: Kokoomus -  

 Meinaatko nim.merkillä kokoomus että kaikki tämän kirjoituksen lukijat ovat vasemmalla puolen. Kyllä luulosi ei ole tiedon väärti. Minä itse en puolusta ketään puoluetta, mutta ymmärrän mikä on oikein ja mikä väärin. Mutta siellä päässä ei taida oikeen säteillä, näkeehän sen jo tuosta puheenjohtajan toiminnastakin.