VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

JL

#76 Kriminaaliksi ei pitäisi hakkua...

03.07.2012 15:50

Mutta teot pitää saada julki!!

Nykyinen meno on niin syvältä että peli pitäsi viheltää kokonaan poikki ja luoda ihan ensin voittoa tuottamaton järjestelmä jolla pystyttäisiin korvaamaan nykyinen pankkijärjestelmä tavallisen rahaliikenteen turvaamiseksi. Sijoitetaan ne rahat, mitkä nyt tuupataan "jonnekkin", siihen uuteen järjestelmään ja niillä turvataan tavallisten ihmisten vaihdon välineen (eli rahan) olemassaolo. Tämän jälkeen olisi mahdollista antaa markkinavoimien päättää miten pankkien ja niihin suuressa toivossa sijoittaneiden sijoitusten käy...

Ikävä kyllä nykyinen, jokaisessa maassa enemmän tai vähemmän vallalla oleva läpikotaisin lobattu ja lahjottu päättävä elin eli suomessa eduskunta & hallitus (mukaan lukien ihan kaikki tahot!!), ei koskaan ikinä milloinkaan uskalla/kykene/pysty/tajua jne edes unissaan alkaa tekemään moista järkevää tekoa, jolla nykyinen finanssimonopoli saataisiin pois päättävästä asemasta.

Vastaukset

Veli K.

#86 Re: Kriminaaliksi ei pitäisi hakkua...

2012-07-03 16:50:11

#76: JL - Kriminaaliksi ei pitäisi hakkua...

Se on totta, asian siältö vaikka kattaa ne kaikki termit hyvin voimakkaasti , haukkumiset erikseen..... : ) ei voi muuta kuin todeta niin se vain on ; )

 

 

Veli K.

#99 Re: Kriminaaliksi ei pitäisi hakkua...

2012-07-03 18:26:28

#76: JL - Kriminaaliksi ei pitäisi hakkua...

Mielestäni markkinat eivät juuri saisi määrätä suomessa