VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Veli K.

#116 KATSOKAA MITÄ VIELÄ

03.07.2012 20:13

Pääministeri Katainen ei usko Suomeen: 'Otetaan Yhdysvalloista mallia'
Kotimaan mediamonitorin on tarkoitus herättää keskustelua kotimaisesta mediasta ja sen tarjoamista uutisista. Alla ensimmäisenä mahdollinen uutistoimittajan henkilökohtainen kommentti artikkelista.

Toimittajan kommentti:

Tulihan se sieltä, eikä jäänyt epäselväksi! Ja ajatelkaapa, että tällainen "Suomen vihollinen" on pääministerinä - ihan pokkana vaan... "Euroopan Yhdysvallat" on kyllä tunnettu globalistieliitin unelma - mutta eipä ole kansalaisten.

Ei ole puhuttu vaaleissa tällaisista mandaateista tai neuvotteluvaltuuksien hakemisesta - vai mitäs olette mieltä? Kahdet vaalit eikä liittovaltiosta puhuttu missään kohden. Ja sitten vielä kehtaa pyytää, "ettei keskusteltaisi kokonaisuudesta vaan keskityttäisiin yksityiskohtiin!"

Jaa'a, saakohan Suomi edes osavaltion tunnustusta näissä liittovaltiounelmissa vai onko tarkoituksena siirtää Suomenniemen hallinto suoraan turvallisempaan sijaintiin - Tukholmaan? Venäjä kun ei tiettävästi pidä yhtään siitä, että agressiivista laajennusta harjoittava NATO-EU on vain muutamien kilometrien päässä sen toisesta tärkeimmästä kaupungista... Ei hyvää päivää... Itsenäisen Suomen ystävänä, nyt kiroiluttaa!

Janus Putkonen



***



Allekirjoita adressi!
VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA
http://www.adressit.com/vetoomus_jyrki_kataisen_erottamisesta


3.7.2012 19:02



Ote alkuperäisestä uutisesta:
Katainen: ”Otetaan Yhdysvalloista mallia”

Pääministeri Jyrki Katainen (kok) sanoi maanantaina Eurooppalainen Suomi ry:n järjestämissä Eurooppa-neuvoston jälkilöylyissä, että Yhdysvaltain liittovaltiosysteemi voisi toimia yhtenä mallina Euroopan syvenevässä integraatiossa.

Katainen toivoi samassa yhteydessä, ettei liittovaltiokeskustelusta tulisi hedelmätöntä Suomessa.

”Kun kysytään johtaako nykyinen kehitys liittovaltioon, pitää kysyä mitä sillä tarkoitetaan. Esimerkiksi fiskaaliunioni on sellainen asia, jossa on federalistisia piirteitä. Siinä on yhdessä sekä yhteisvastuun että talouskurin kysymykset”, Katainen sanoi.

Kataisen mukaan se, että tehdään yhteiset säännöt on federalistista. Yhteinen valvonta ja yhteisten sääntöjen noudattaminen on vielä enemmän federalistista. ”Minun katsomukseni mukaan tämä keskustelu ei vie kohti liittovaltiota”, Katainen linjasi.

Kataisen mielestä nyt pitäisi kiinnittää enemmän huomiota sisältökysymyksiin ja yksityiskohtiin kuin liittovaltiomöröllä pelotteluun.

Valvonnan ja sääntöjen luomisen lisäksi Kataisen mukaan kaikkein tärkein työttömyyttä ehkäisevä ja kasvua lisäävä toimi Euroopassa on sisämarkkinoiden syventäminen.

”Digitaaliset sisämarkkinat ovat olleet viimeksi Euroopan neuvoston asialistalla. Uskon että kun saamme luotua toimivat sisämarkkinat vuoteen 2015 mennessä, sillä on suuri merkitys työpaikkojen ja kasvun luomisessa”, Katainen totesi.

Kauppalehti

Vastaukset

Minnie

#123 Re: KATSOKAA MITÄ VIELÄ

2012-07-03 20:53:43

#116: Veli K. - KATSOKAA MITÄ VIELÄ

Hyvä Janus, nyt ei enää peräännytä! Mikä helvete on että tuo USA on niin mahtava ja ....