Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1267 Hallinto-oikeus

01.09.2012 10:13

Käsitelläänkö siellä vain sitä, saiko antaa potkut, vai tutkitaanko myös, miten on menetelty?
Jos siellä tosiaan käsitellään vain se, saiko antaa potkut, niin tässähän on itse kukin ihan suojaton, jos ei osaa miellyttää esimiestään. Kyllä jokainen opettaja tekee virheitä lasten ja nuorten kanssa jossakin vaiheessa uraansa. Suurin osa virheistä on onneksi pieniä. Itselläni oli yksi opettaja, joka nosteli säännöllisesti kauluksista erästä poikaa. Poika oli aivan hirveä ja onkin ollut aikuisikänsä vankilakierteessä. Ja se vankilakierre ei johdu tuosta yhdestä opettajasta! No, joka tapauksessa, opettajan käytös sai muut tuntemaan olonsa turvalliseksi. Se oli 1970-luun lopulla; nythän opettaja olisi kai itse vankilassa.

Vastaukset


Vieras

#1269 Re: Hallinto-oikeus

2012-09-01 10:21:49

#1267: - Hallinto-oikeus

Niin ja tosiaan Juri on ollut 30 vuotta opettajana. Nyt vasta tämä kohu ja jos ei 30 vuoden aikana olisi tehnyt ainuttakaan virhettä olisi jo aika epäinhimillinen.

juri oli hyvä opettaja. Usein huumorilla kuittasi oppilaiden rauhattomuuden ja nyt vielä 20 vuoden jälkeenkin kyseli erään oppilaan kulumisia, muistaen tämän harrastukset ja luonteenpiirteet. Tässä tehdään hallaa ja pahasti lapsille. Kuinka moni opettaja oikeasti välittää noin paljon?