Vetoomus:Turvaa elämää - Liikkuva Poliisi on säilytettävä

Kommentoitu viesti


Vieras

#1 PORA III:n kohdentaminen?

10.10.2012 09:19

Liikenne on sekä teknisesti, että säännöstöllisesti alati muuttuva ja kansainvälistyvä osa-alue. Rikollisuuden torjunta tieverkostollamme edellyttää jatkuvasti päivitettävää valtakunnallista erityisosaamista ja keskitettyä kansainvälistä yhteistyötä. Paikallispoliiseilla on nykyresurssein töitä yli oman tarpeen. Hallinnosta piti PORA I hankeen toteuduttua (10 vuotta sitten) vapautua lisäresursseja sekä järjestys- , että rikospoliisiin. Liikkuvan poliisin hallintoa kevennettiin tehokkasti, mutta ...
Nykyiset kolme erillisyksikköä ovat välttämättömiä, jotta poliisimme toimintaedellytykset olisivat riittävät yhä kansainvälistyvässä maailmassamme. Paluuta vanhaan kyläpoliisimalliin ei valitettavasti ole.

Liikkuvan poliisin organisaatio on hallinnoltaan hyvin kevyt ja henkilöstömäärältään pieni, mutta tuloksellisesti erinomaisen tehokas. Liikkuvan poliisin lakkauttaminen on, kuin söisi hyvältä työhevosen jalan tilapäiseen nälkään!

Vastaukset

tuppuraa

#100 Re: PORA III:n kohdentaminen?

2012-10-26 15:01:02

#1: - PORA III:n kohdentaminen? 

 Kokoomus, sosialistit ja vihreät ovat keskittäviä voimia ja vievat KRPn ja LPn yksiköihin vahvistuksiksi. Palvelut etääntyvät, lähipalvelut loittonevat, maa ja kansa jakaantuu eri mittareilla kahtia. Tosi huolestuttavaa kehitystä edustavat nuo keskitysvoimat.

Olen Sipilän kanssa samaa mieltä lähipalvelujen turvaamisesta, välittämisen yhteiskunnasta ja turvallisuusnäkökohdista.

Mosku

#118 Re: PORA III:n kohdentaminen?

2012-11-10 00:50:33

#1: - PORA III:n kohdentaminen?

Aivan turha autoilijoiden kuppausyksikkö joutaa vallankiin lopettaa, menkööt valvomaan vaikka Talvivaaran liemialtaita!

sheriffi kontulasta

#172 Re: PORA III:n kohdentaminen?

2013-01-23 05:23:33

#1: - PORA III:n kohdentaminen?

pollarit on ehdottomasti säilytettävä ja turvattava ystäväni Saijan työpaikka!!!!!!