Vetoomus:Turvaa elämää - Liikkuva Poliisi on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Jo 1975 Etyk:ssä Unkarin saattueessa kuljettajana!

#41 Sadun kerrontaa aikaihmisiltä

17.10.2012 15:54

Kyllähän Grimmin veljesten ja H.C. Andersenin sadutkin jollain tavoin pohjautuvat tietynlaiseen uskottavuuteen, mutta tämä Kauko Aaltomaan johtaman hanketyöryhmän mietintö/esitys eli PORA III on edellä mainittuihin verrattuna tosi satua - eihän siihen usko sokea Reettakaan. Mikä ihmeen kiire sitä oli runnoa kasaan niin nopealla aikataululla, ettei edes kaikkia asiantuntijoita ehditty kuulla. LP:n varsin perusteltu ja huolellinen lausuntokin liitettiin vain muistion liitteeksi. Kyseisessä esityksessähän mm. Liikenne- ja viestintäministeriö lausui, että liikkuvaa poliisia tulee vahvistaa ja sille tulee siirtää enempi vastuuta liikennturvallisuuden kehittämisessä. Mutta, mitä teki rouva liikenneministeri viime vaiheessa? Käänsi nuttunsa ja söi sanansa, vaikka päivä pari aiemmin oli TV:ssä vielä aivan eri linjoilla, eli kannatti vahvasti mm. liikkuvan poliisin säilyttämistä. No tämä daami on taas "trapetsilla" muista syistä. Todennäköisesti hänelle luvattiin joku korkeapalkkainen eläkevirka hallituskauden päätyttyä. Kyllä oksettaa !

Vastaukset

however

#128 Re: Sadun kerrontaa aikaihmisiltä

2012-11-15 15:48:08

#41: Jo 1975 Etyk:ssä Unkarin saattueessa kuljettajana! - Sadun kerrontaa aikaihmisiltä

Tämä läpi runnominen on ollut käytännössä kaikissa muissakin maan hallinnon toimenpiteissä.

Onko se sitten tämä maailmanmainion ykkösluokan pisa-koulutuksen ansiota, vai mistä johtunee, mutta jopa lait ovat voimaan tullessaan keskeneräisiä tyyliin julkisella paikalla virtsaaminen ja ulostaminen on kiellettyä jos siitä aiheutuu terveydellistä haittaa.

Tällä tasolla kun valtion hallintoa on jo pari vuosikymmentä hoidettu, ei tulos voi olla muuta kuin sutta ja sekundaa, vailla kaikkea ymmärrystä mitä se asia ihan oikeasti on ja mihin se tulee johtamaan, mutta hyväksi havaitusta tyylistä ei sitten kirveelläkään  luovuta, siinähän joutuisi pian tunnustamaan, että joukkoon tarvittasi joku ihan aikuisen oikeasti  ja vanhanaikaisesti viisas.

Em. järjestyslain kohtahan onkin käytännössä testattu mm. Helsingin rautatieaseman ympäristössä, eritteissä saa likimain kahlailla, mutta kun ei siitä sitten ole terveydellistä haittaa.