Australian maahanmuuttopoliittinen linja Suomeenkin

Kommentoitu viesti


Vieras

#11 Töihin!

21.01.2011 21:09

Maahanmuuttopolitiikka on uusittava! Ei suomeen tulla loisimaan ja käyttämään meidän rahojamme. Maahanmuuttajat töihin saadun rahan eteen ehdottomasti! Me olemme pieni maa. Nyt kaupunki maksaa romaanienkin lennot takaisia ja antaa rahaa käteenkin vielä. Miten tämä on mahdollista? Mistä näihin rahat? Hoidetaan nyt ensin meidän sosiaalihuolto kuntoon. Meidän köyhät ja sairaat tarvitsevat tuet kipeimmin! Jos maahanmuuttajilla ja pakolaisilla ei ole rahaa, niin se raha pitää itse ansaita ja mennä töihin! Voisiko siellä maahamuuttovirastossa tätä pykälää selventää heille vielä tarkemmin!

Vastaukset

tekis niitä töitä kun annettas

#45 Re: Töihin!

2014-02-06 13:17:15

#11: - Töihin!

Aivan helvetin paljon useampi maahanmuuttaja olisi töissä, jos suomalaiset työnatajat haluaisivat antaa töitä heille. Mutta ei musta saa olla kaupan kassalla, vaikka kieltä osaisi, eikä vierasperäisten työntekijöiden hakemuksia edes lueta monessa paikassa. Vitustako niitä töitä revit, kun heti kun mustaa naamaasi näytät, niin työnsaantimahdollisuudet menee. Syyttäkää vain itseänne, kun ette anna mamujen tehdä töitä.

eesau

#47 Re: Töihin!

2014-02-18 19:41:32

#11: - Töihin!

koko kansainvälinen turvapaikkaoikeus järjestelmä olisi lopetettava.Se esimerkiksi provosoi tappamista,kuten tällä hetkellä esim. Nigeriassa.olitpa muslimi tai kristitty voit hakea turvapaikkaa,paetaksesi vainoa.