Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

Soijamaitoon siirtyvä
Vieras

#89 Vinkkejä vihaisille tuottajille

25.01.2011 19:20

Näitä kirjoituksia kun lukee, niin kyllä paistaa kilometrien päähän mikä on moraalin ja sivistyksen taso monella maidon, lihan ym. tuottajalla...Ja tämän adressin aloittajasta en edes viitsi puhua mitään, kun tällaiseen ryhtyy. Eli heti ollaan aseet tanassa liikkeellä agressiivisesti ja uhotaan lapsellisesti...Noinhan te kohtelette varmasti myös eläimiä, jotka joutuvat oloissanne kärsimään...sillä ne, jotka kohtelevat eläimiään hyvin, ovat yleensä muutenkin fiksuja, eikä heidän tarvitse vaipua noin alhaisen vihamieliselle tasolle, ja laittaa esim. tällaisia säälittäviä adresseja pystyyn.

Tervetuloa tälle vuosituhannelle, vääjäämätön totuus on, että mitä enemmän te uhoatte ja laitatte näitä vihamielisiä mielipiteitänne esille näinkin julkisesti, puhumattakaan tällaisen adressin aloittajasta ! - sitä enemmän te saatte aikaa vain vihaamianne kasvissyöjiä, ja ihmisiä, jotka haluavat kieltäytyä tukemasta teidänlaistenne ja - tasoistenne ihmisten tuottaa elinkeinoa.

JOs olisitte fiksumpia, pitäisitte mölyt mahassanne. Näin uhomalla te vedättä mattoa (elinkeinoanne )jalkojenne alta yhä enemmän.

Luin näitä viestejä, ja siirryn välittömästi soijamaitoon. Siksi meitä eläinten oikeuksia ajavia ihmisiä tulee yhä enemmän, kun saamme tietää miten te kohtelette eläimiä, miten te hyökkäätte ihmisiä vastaan, jotka yrittävät ajaa teidän navetassa kärsivien "rahasampojoenne" oikeuksia siihen elämään, mikä sille kuuluu. Ettekö te hyvät ihmiset tajua, että vihaisista ja julmista eläintenpidosta niitä hihhuleita juuri tuleekin ! Kohdelkaa karjaanne hyvin, niin kyllä liha ja maito maistuisi useammalle- myös minulle

Ps. En ole teini, vaan juuri varmasti sellainen inhoamanne hyvinkoulututettu, hyvässä vakituisessa työssä oleva 40 -nainen, joka kasvoi maalla ja näki, miten isovanhammat pitivät karjaa (lehmiä, lampaita jne.) - mutta he kohtelivat niitä hyvin ja siksi ne tuottivat hyvin. Niiden elämää arvostettiin ja niitä hoidettiin. Kun ne teurastettiin, tai tuotettiin maitoa, ei tullut mieleenkään eläinrääkkäys !

Vastaukset

Vieras
Vieras

#90 Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

2011-01-25 19:55:53

#89: Soijamaitoon siirtyvä - Vinkkejä vihaisille tuottajille 

 vanhepas ne vasta elukoita rääkkäskin, tämän päivän elukoiden hoito on aivan eri tasoa kun ennen " hyvään aikaan "

Vieras
Vieras

#92 Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

2011-01-25 20:32:31

#89: Soijamaitoon siirtyvä - Vinkkejä vihaisille tuottajille 

 mummot kateudesta vihreenä tämän päivän eläinten hoito työstä

Vieras
Vieras

#93 Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

2011-01-25 20:39:23

#89: Soijamaitoon siirtyvä - Vinkkejä vihaisille tuottajille 

 

Muista kuitenkin että anarkistithan tässä ovat nyt ottaneet lain omiin käsiinsä eivätkä tuottajat. Jos joku murtautuisi sinun kotiin, särkisi paikkoja, tekisi perättömiä ilmiantoja medialle, spreijaisi uhkailuviestejä kotisi seinään, "vapauttaisi" lemmikkisi luontoon ym... tekisi Turun tuhopoltto tyylisiä iskuja kotiisi, ..... niin mitäköhän tunteita se sinussa mahtaisi herättää ?

Vieras
Vieras

#110 Re: Vinkkejä vihaisille tuottajille

2011-01-26 09:32:04

#89: Soijamaitoon siirtyvä - Vinkkejä vihaisille tuottajille 

Arvostetun lääkärin Antti Heikkilän kirjoja suosittelen luettavaksi mm. soijamaidon terveysvaikutuksista.