Stop eläinsuojeluterrorismille.

Kommentoitu viesti

tri
Vieras

#128 tosi sairas

26.01.2011 20:46

aivan sairas toi jo 40v

Vastaukset

Make my day
Vieras

#130 Re: tosi sairas

2011-01-26 21:06:01

#128: tri - tosi sairas 

 Näin on ja tosi amatööreja ilman asiantuntemusta jo kokonaiskuvan hahmottamisesta,ne ovat saaneet keskustelun nyt pois ydiasiasta,nimenomaan ,pätevyys puuttuu aivan selvästi,ymmärrys laillisen elinkeinonharjoittlijan oikeuteen harjoittaa työtään,tukea terrorisoinille,toisten omaisuuden tuhoamiseen,kunnialoukkauksiin,ja vielä kulissi järjestöjen varjossa ,nämähän ovat useimmiten vielä esim.OE-n jäseniä ja osa näistä ovat tosi radikaaleja jopa vaaraksi isännille.

Tarkennetaan vielä,rikollisilta toiminnalta tuet pois.

Siksi ollaan vihaisia.Lässytätte ja selitätte mutta ainoatakaan parannusta tämänpäivän eläintuotantoon ei olla ehdotettu,minä jo kysyin miksi esim. hätäteurastusautot poistettiin.Teidän hihhuleitten takia just,koska uskotte tietävänne jotain.Toinen esim.on sähköasennuslaki vaatii että KAIKKI sähkökytkennät pitää laittaa vikavirtakytkimen taakse,toki nykyyään määrätyissä totantorakennukssissa pitää olla hälytysjärjestelmä mutta ei paljoo hälytä jos vikavirtakytkin kytketään pois sähkökaapista ja ei voida edes todistaa vikaa. Näitä tuottajat ynnä muut ammattilaiset jotka tekevät eläintenparissa työtä voisivat antaa,mutta teiltä ei kuule muuta kuin lässytystä,ottaako nuppiin amatöörit,useimmiten teoria ja käytäntö eivät kävele käsi kädessä.

Oikeata työtä,tuu maalle hommiin et jaksaisi viikkoakaan meidän bodareitten ja monitaitureitten älykkäiden maajussien parissa.