Stop eläinsuojeluterrorismille.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop eläinsuojeluterrorismille..

Vieras
Vieras

#126 Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

26.01.2011 20:19

#118: Hävetkää! - Pelottaa navetan asukkaiden puolesta 

 Voi itku sinua, etkä sinä raukka ymmärrä yhtään, mistä tässä ketjussa on kysymys.

Ihan samaahan me hörhöt (minäkin jo 40-sellainen...) halutaan kuin sinun näkysi navetassa on. HERÄTYS ! Eihän kukaan sinne navettaasi ole tulossa tai tunne halua tulla niitä lehmiä kiusaamaan, vaan nimenomaan meillä on huoli, että mitä siellä navetoissa tapahtuu, me emme halua nähdä enää yhtään navettaa, sikalaa, turkisharhaa ja kanalaa missä eläimet "elävät" pahemmissa oloissa kuin keskitysleirit. Ja turkistarhoja emme halua nähdä ollenkaan.

Emme kait me täällä kirjoittaisi, jos kaikki navetat ja sikalat jne. olisivat kuin kuvaamasi navetta. Ei tässä ole kysymys me - te vastakkainasettelusta. Tässä on kyse eläinten hyvinvoinnista, eikö sen pitäisi olla meille kaikille - ERITYISESTI TEILLE- YHTEINEN ASIA ? MIKSI PIDÄT ELÄIMISTÄ HUOLEHTIVIA IHMISIÄ VIHOLLISINA - Ajattelepa asiaa vielä uudemman kerran. Meidän ansiiosta te ehkä saatte jonain päivänä lisää tukia y.m. kun valtio / Eu keksii että teitä pitää vieläkin enemän tukea, jotta kohtelisitte elämiänne hyvin. Vaikka rahastahan ei ole kysymys,  on kysymys moraalista ja sydämen sivistyksestä.

Gladiaattori
Vieras

#127 Re: Mätäpaiseita löytyy

26.01.2011 20:28

#120: maalla syntynyt - Mätäpaiseita löytyy 

 Kornia!! Kornia on se, että eläimiä "pelastetaan" pihalle, "vapauteen" olivatpa ne mitä lajia tahansa by "eläinrakkaat" ihmiset! Ystävinäkö tämä taho pitäisi nähdä:D :D

Neuvoja ja ohjeita on tiloilla AINA otettu vastaan se on kehittymisen edellytys, nykyisin tiloilla ollaan niin kehittyneitä, että pätevämpiä ihmisiä ei löydy. Siispä tässä tilanteessa kysynkin puhelinumeroita johon voin soittaa kun ohjeita tarvitsen, yöllä tai päivällä, ohjeita joista antaja ottaa VASTUUN! mm.eläinlääkäreitä on ollut milloin minkäkin laisia, jos pätevämpi ammattitaito asuu "yhteistyökumppanien" keskuudessa, hulluhan se on joka ei sitä hyväkseen käytä. Ei muuta kuin vastuunkantoon todella ja näyttämään mallia, miten homma hoidetaan. Ehkä näille innokkaille löytyy tiloja, josta omistajat voivat viettää sapattivuoden, avaimen luovutus tapahtuisi vuoden tai kahden kuluttua ja tilan saisi entistä fiksummassa kunnossa takaisin. Otan neuvoja vastaan vain itseäni pätevämmiltä henkilöiltä ja pätevyys on osoitettava käytännössä. Mielipide ei tuo pätevyyttä, ei edes se, että on syntynyt maalla.

 

tri
Vieras

#128 tosi sairas

26.01.2011 20:46

aivan sairas toi jo 40v
Vieras
Vieras

#129 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

26.01.2011 20:59

Make my day
Vieras

#130 Re: tosi sairas

26.01.2011 21:06

#128: tri - tosi sairas 

 Näin on ja tosi amatööreja ilman asiantuntemusta jo kokonaiskuvan hahmottamisesta,ne ovat saaneet keskustelun nyt pois ydiasiasta,nimenomaan ,pätevyys puuttuu aivan selvästi,ymmärrys laillisen elinkeinonharjoittlijan oikeuteen harjoittaa työtään,tukea terrorisoinille,toisten omaisuuden tuhoamiseen,kunnialoukkauksiin,ja vielä kulissi järjestöjen varjossa ,nämähän ovat useimmiten vielä esim.OE-n jäseniä ja osa näistä ovat tosi radikaaleja jopa vaaraksi isännille.

Tarkennetaan vielä,rikollisilta toiminnalta tuet pois.

Siksi ollaan vihaisia.Lässytätte ja selitätte mutta ainoatakaan parannusta tämänpäivän eläintuotantoon ei olla ehdotettu,minä jo kysyin miksi esim. hätäteurastusautot poistettiin.Teidän hihhuleitten takia just,koska uskotte tietävänne jotain.Toinen esim.on sähköasennuslaki vaatii että KAIKKI sähkökytkennät pitää laittaa vikavirtakytkimen taakse,toki nykyyään määrätyissä totantorakennukssissa pitää olla hälytysjärjestelmä mutta ei paljoo hälytä jos vikavirtakytkin kytketään pois sähkökaapista ja ei voida edes todistaa vikaa. Näitä tuottajat ynnä muut ammattilaiset jotka tekevät eläintenparissa työtä voisivat antaa,mutta teiltä ei kuule muuta kuin lässytystä,ottaako nuppiin amatöörit,useimmiten teoria ja käytäntö eivät kävele käsi kädessä.

Oikeata työtä,tuu maalle hommiin et jaksaisi viikkoakaan meidän bodareitten ja monitaitureitten älykkäiden maajussien parissa.

Hesalaistunut maalaistyttö
Vieras

#131 Siitä eurooppalaisesta ruuasta

26.01.2011 21:37

Ensinnäkin minua hirvittää tuo sävy, jolla tämän sivun keskustelua käydään. Ihan niin kuin kaikki maanviljelijät olisivat suuria roistoja. Eivät ole, eivätkä kaikki myöskään kohtele eläimiä huonosti.

Itse olen monta kertaa miettinyt, että mitenkähän sen eurooppalaisen ruuan saanti varmistettaisiin kaikissa olosuhteissa. Miten kaikissa olosuhteissa ruuan kuljetus Euroopasta voidaan taata? Kun tulivuori purkautui ja syyti tuhkaa ilmaan, lentokoneet eivät lentäneet. Entä jos jossain maassa tulee joku luonnonkatastrofi, joka tuhoaa suuren osan viljelmistä. Tuskin se maa on kiinnostunut siitä, että Suomi saa ruokaa. Varmaankin turvaavat ensin oman maan ruuan saannin. Mitenkähän meidän kävisi, jos tosiaan lopettaisimme koko maatalouden harjoittamisen Suomesta? Veikkaisin, että huonosti. Jos eurooppalainen ruokahuolto ei pelaisikaan emekä itse enää osaisi viljellä maata ja kasvattaa karjaa. Ei kai me viisaat ihmiset sentään niin hölmöjä olla, että tosissamme kannattaisimme maatalouden alasajoa. Minusta on sittenkin parempi sekä ostaa eurooppalaista ruokaa - sitä, mikä ei esim. Suomessa kasva - että viljellä viljaa ja kasvattaa karjaa myös Suomessa? Sanovat ympäristöasiantuntijat, että lähiruoka on ympäristöystävällisempääkin. Muistetaan tämäkin asia valinnoissamme. Niin, ja mistä tiedämme, että ulkomailla kohdellaan eläimiä paremmin, kuin meillä?

En ihan pysty allekirjoittamaan sitäkään, että maataloustuet olisivat se suurin verovarojen väärinkäyttö, jos sitä nyt ylipäätään voi väärinkäytöksi nimetä.

Itse kannatan asiallista eläinsuojelua. Sitä tarvitaan ja sillä saadaan eläinten olosuhteita parannettua silloin, kun asiat eivät ole kunnossa. Mutta kannatan myös suomalaista maataloutta. Sitä tarvitaan myös ehdottomasti. Kaikenlaista anarkiaa vastustan, myös sitä anarkiaa, jota harjoitetaan mukamas eläinsuojelun nimissä.
Vieras
Vieras

#132 Re: Eläinten oloista ja oikeuksista ei sais puhua mitään

26.01.2011 21:53

yksi tyhmä??
Vieras

#133 kysymys aktivisteille

26.01.2011 22:42

kysynpä vain että mitä te eläinsuojeliat hyörytte siitä että te yritätte suojelette eläimiä??
HUOM.. haluan järkeviä ja kunnon vastauksia!
Vieras
Vieras

#134 Re: Siitä eurooppalaisesta ruuasta

26.01.2011 22:46

#131: Hesalaistunut maalaistyttö - Siitä eurooppalaisesta ruuasta 

Kirjoitit asiaa ja olen kanssasi täysin samaa mieltä.

erkki
Vieras

#135 omat olot tapetille

27.01.2011 07:47

parempi olisi kaupunkilaisen pitää se kaupunkinsa puhtaana ja hyvinvoivana. maaseudun asiat hoidetaan kyllä täältä käsin.
Sanna
Vieras

#136 vaadimme

27.01.2011 09:45

animaalia kiellettävä !
Vieras
Vieras

#137 Re: Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta

27.01.2011 09:48

#126: Vieras - Re: Pelottaa navetan asukkaiden puolesta 

 Nyt et ole itse tainnut huomata tämän keskustelun ja adressin lähtökohtaa. Tällä adressilla vastustetaan yöllisiä vierailuja karjasuojiin. Juuri tälläisiä yöpuulle asettuneita eläimiä on käyty häiritsemässä ja sen on loputtava. Piste.

 Eläinten hyvinvointi on tärkeä asia sekä eläintensuojelujärjestöille että meille tuottajille. Siitä olemme täysin samaa mieltä. Keskustelua vain vuodesta toiseen herättää se erimielisyys millä tasolla se tänä päivänä on. Aina on parantamisen varaa, mutta selvä tietämättömyys koko maatalousalasta näidenkin keskustelujen perusteella vaivaa monia ja silloin on kohtuutonta alkaa osoittelemaan sormella. Työtä tehdään jatkuvasti tämänkin asian eteen ja teidän eläinsuojeluaktivistien on aika alkaa kuuntelemaan myös meitä tuottajia, jotka olemme omien eläintemme asiantuntijoita ja kouluttaudumme jatkuvasti vastaamaan aina vain paremmin eläintemme tarpeisiin. Ja se miksi eläinten  hyvinvointi on meille tuottajillekkin tärkeä asia on uskokaa tai älkää niin yksinkertainen, että hyvinvoiva eläin tuottaa paremmin ja on helpompi hoitaa.

Se käytätkö sinä meidän meidän tuotteitamme on sinun päätettävissäsi. Perustelukaan en kaipaa päätöksellesi. Ne ovat oma asiasi, samoin kuin oma päätökseni syödä eläintuotteita.

 

Se hesalaistunut maalaistyttö
Vieras

#138 Re: omat olot tapetille

27.01.2011 09:50

#135: erkki - omat olot tapetille 

 Niin, paitsi että me kaupunkilaiset ollaan kyllä erittäin riippuvaisia maaseudusta, vaikka kuka mitä väittäisi. Ja siksi kiinnostaa maaseudunkin asiat. Niin kaupunkilaistunut en ole, etten sitä ymmärtäisi.

PENA
Vieras

#139 huligaanit !

27.01.2011 10:20

täysin älyvapaita tempauksia,,
näitä johdetaan paikasta,,Ö,,
NÄIDEN TUKEMINEN yhteiskunnan varoista on enemmän kuin haitallista ,,
nämä vesittää hyvän työn jota tehdään joka maatilalla ,,
käsittämätön asia eläimien >>vapauttaminen<< ulos pakkaseen osoittaa huonoa eläin suojelua ,suorastaan ,ELÄIN RÄÄKKÄYSTÄ,,(JOLLE ON LUSIKALLA ANNETTU ,EI VOI KAUHALLA OTTAA )
ENTINEN KAJATILALLINEN,OMIN KÄSIN RAIVATTU TILA,,POHJOIS SUOMESTA
Vieras
Vieras

#140 Re: Hei

27.01.2011 10:21

#11: Roikkanen - Hei 

 Olen samoilla linjoilla Roikkasen kanssa.Voipi alkaa takapuoli kuurottumaan jos kiinni jäät minun navetasta.

Terv.Maidon tuottaja

Vieras (pena
Vieras

#141 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

27.01.2011 10:53

#1: suurkapitalisti - "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. " 

 SIINÄPÄ SE ,1930 luvulla sanoi ministeri x,ei meidän tarvitse tukea suomalaisia maajusseja ,me saadaan idästä halpaa viljaa <kuinkas sitten kävikään>viljan tuonti loppui ,suomessa oli taantunut viljely,tuli nälkä vuodet ,kaivelkaappa historiaa .edellä olevat aika janat ,vuosi luvut ei ehkä ole aivan oikein ,,mutta nälkä on tuttua ,,

mistähän verovaroista kirjoittaja puhuu(verovaroista maksetaan kaikki)työpalkat,sosiaalikulut,  koko yhteiskunta kuin myös kirjoittajan elintaso,kirjoittajakin elää tukiaisilla

Vieras
Vieras

#142 Re: "vaaditaan tälläisen toiminnan tukemisen lopettamista meidän verovaroin. "

27.01.2011 11:33

maalta
Vieras

#143 eläinsuojeluterrorismille stop

27.01.2011 11:34

Rahoittaako suurkapitalisti yöllisiä tunkeutumisia navetoihin ja sikaloihin ?

Vieras

#144 Kovat rangaistukset terrorismista

27.01.2011 12:01

Nämä yölliset iskut ovat eläinrääkkäystä ja rangaistuksessa on otettava huomioon, että rääkkäys kohdistuu toisen omaisuuteen ja kyseessä on vielä lukumäärältää moneen eläimeen kohdistuva väkivalta. Tästä tulisi seurata vähintään elinikäinen eläintenpitokielto. Ei voida olettaa tälläisen ihmisen kohtelevan omaakaan lemmikkiään paremmin, jos voi aiheuttaa turhaa kärsimystä toisen eläimelle/eläimille.
jussi
Vieras

#145 ehdottomasti

27.01.2011 12:07

minkään kotieläintuottajan ei pidä lähteä periksi antavaan linjaan, me tehään nämä hommat,hoitakoot muut oman ruutunsa ja piste
Kiitollinen
Vieras

#146

27.01.2011 12:22

Säälittää, kuinka mustavalkoinen kuva ihmisillä on tuotantoeläinten hyvinvoinnista. Toisekseen huvittaa, että suuri enemmistö näistä aktivisteista on työttömiä yhteiskunnan pummeja, jotka ilmoittavat, etteivät aio edes mennä töihin, koska heidän ideologiansa mukaista egologista työtä ei ole tarjolla?!

Niin kauan kuin me suomalaiset tarvitsemme ruokaa, niin kauan kuin me syömme mm. viljaa, vihanneksia,lihaa ja maitotuotteita miedän on ymmärrettävä, että jonkun se ruoka on eteemme tuotettava, RUOKA EI SYNNY KAUPAN TISKILLÄ, niinkuin moni nykykaupunkilainen tuntuu olettavan.

Suurempaa häpeää suomalaisille en voi kuvitella, kuin se, että hakisimme ruokamme muualta euroopasta. Kun moititte suomalaisen ruoan hintaa, muistakaa, ettei se maajussi sitä hinnoittele, vaan jotkut aivan muut. Kun ostat ruotsalaista maitoa, mieti hetki, samoilla määräyksillä tuotettua maitoa, joka on kuljetettu jopa tuhansien kilometrien päästä. Jokainen voi ottaa selvää, kuinka tuotantoeläimet muualla euroopassa ja maailmalla voivat, -siihen verrattuna meidän "tuotantolaitoksemme" (jollaisiksi eu pakotti pienmaatilat muuttamaan) voivat vielä todella hyvin.

Miksi osoitetaan syyttävällä sormella maanviljelijää, joka toimii vain niinkuin eu:sta käsketään? Joka tekee eläintilat sellaisiksi kuin EU:ssa ne on määritelty, jossa on laskettu kunkin eläimen tarvitsema liikkumatila, joka joidenkin eläinten kohdalla, esim. porsivilla emakoilla on säälittävä. Oma päätösvalta on katoamassa kokonaan.
Miksi ette avaudu niille jotka EU:ssa näistä asioista päättävät, niille jotka mm. minimimitoilla karsinaelementtejä valmistavat, joilta maanviljelijöiden on ne hommattava, muuta kun ei tarjolla ole.

Suomalaisen kiitos ruoastaan on hävettävä asia. Itse ei olla valmiita laittamaan asioiden eteen tikkua ristiin, ja nälkään kuolisi enemmistö suomalaisista, jos ruokaketjumme jostain kohtaa katkeaisi. Tuomitaan kaikki, eläinten kasvattajat, lihan ja maidontuottajat, broilerin- ja kananmunantuottajat sekä kasvinviljelijätkin siinä sivussa, mutta helppo se valkoiseen rasiaan pakattu jauheliha taikka sisäfilee on sieltä kaupasta mukaansa silti ottaa, ja hyvältä vain maistuu, kermakastikkeet ja pariisinperunat, porkkanaraasteet ja kasvissalaatit. Kaiken tämän jokaiseen päivääsi se parjattu maajussi eteesi tuottaa. Ei sitä yksin luoja luo eikä kaupan setä valmista.

Minun puolestani nöyrä Kiitos ja Kumarruus jokaiselle suomalaisen ruoan tuottajalle, ja kiitos siitä, että huolehditte eläimistänne hyvin!
Peikko
Vieras

#147 Kiitos kiitoksesta

27.01.2011 12:35

Ole hyvä vaan. Onhan Suomessa sentään vielä älyllistäkin elämää.

Juuri tästä on kyse: miksi pitää lehmiä, maitoa saa kaupasta ! Samaan syssyyn kuvitellaan, että lehmä navetassa tai sika karsinassa tarkoittaa sisäfilettä lounaaksi päivittäin, ja ihan itsestään, ilman kustannuksia !

Jos näiden ekoterroristien Utopia totetuu (tuotanto lopetetaan), niin meilläkin elintarvikkeiden hinnat sitten himoittujen markkinavoimien vaikutuksesta nousee sille "halvalle" espanjalaiselle tasolle, eli noin 2,5- kertaiseksi. Bruttotuloista kun kuluu nykyään 13% syömiseen, espanjoolilla yli 30%. Samalla siinä sitten edistetään sademetsien avohakkuita, glyfosaatinkestävien gmo-rehukasvien käyttöä, antibioottien ja hormonien käyttöä kasvatuksessa ja ennenkaikkea vähintäänkin kyseenalaisia eläinten kasvatusmenetelmiä. Iiihi-hanaa !!!
futuriemäntä
Vieras

#148

27.01.2011 14:00

Kiitos; "hesalaistunut maalaistyttö" 131. Oikeasti tuota itsekin tuottajana olen hakenut takaa (meillä siis lypsylehmiä). Omavaraisuus on elinehto täällä Suomessa. Jonkun kriisin, luonnonmullistuksen minkä tahansa sattuessa Keski-Euroopassa, Venäjällä tai Itä-Euroopan maissa; mm. Puola, Unkari ja Bulgaria ruokkivat käytännössä Euroopan ja monet Aasiankin maatkin. Suomen ruoantuotantosysteemi on saatu poikkeuksellisen puhtaaksi ja se ammattitaito ja menetelmät mitkä tänne on kehitetty niin sitä ei ole varaa heittää menemään.

Kiitos "Kiitollinen", 146. Vain harva ymmärtää tämän kokonaisuuden niinkuin sinä. Lainatakseni "Peikon" sanoja niin onneksi on vielä älyllistä elämää jäljellä. Olen todella huolissani että minkälainen tulevaisuus Suomella on edessä kun tämä maaseudusta vierottunut-pullamössö-nettihörhö-sukupolvi siirtyy hoitamaan kaikki yhteiskunnalliset asiat maaassamme. Vielä on nimittäin työikäsinä niitä joidenka kotona oli mm. lehmiä tai ainakin mummolla tai muulla lähisukulaisella oli maatila.

"Jotta ymmärtäisitte nykytilaa teidän on tunnettava sen historia" on suorahko lainaus Helsingin Yliopiston Viikin maatalouden museosta. Kannattaa käydä siellä tutustumassa. On varmaan viikonloppusin auki.
hilma
Vieras

#149

27.01.2011 14:09

Kiitos teille! Tämä on ollut hauskin keskustelu pitkiin aikoihin, jonka olen verkosta lukenut. Kuten nimimerkki Järkee (arvontanumerolla #119) mainitsi:

"Miksi pidän sitten ihmisten oikeuksia tärkeämpina? Siksi että ihminen superälykkäänä olentona kärsii huonoista oloista enemmän ja niin psykoottiset kuin fysikaalisetkin vaikutukset ovat isommat kuin eläimillä."

Psykoottiset, epäilemättä. Tällaisen ilotulituksen jälkeen olen vain mykistynyt
Koikkalainen
Vieras

#150 Re: vaadimme

27.01.2011 14:11

#136: Sanna - vaadimme 

 samaa mieltä sannan kanssa. Animaalia lopetettava !