Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

justjoo.
Vieras

#2743 -.-

26.01.2011 22:27

"Myyntiä voitaisiin valvoa, alaikäisten olisi vaikeampi hankkia kannabista."

VAIKEAMPI? Vielä nyt kun kannabis ei ole laillista sitä ei ole vaikea saada ! Meidän koulun yläaste-ikäisistä n. 40 on riippuvaisia kannabiksesta, ja sitä on ihan helppo saada täällä käpykylässäkin . Ja miten meinasit myyntiä valvoa ? Hyvinhän sitä tupakankin myyntiä näköjään valvottu on kun ei ole yhtään vähentyny tämä nuorten polttaminen.. Tuuhan sinä tänne koko suomen kaikkien kauppojen nurkille valvomaan että saako alaikäiset kannabista.. tuu vaikka kotikäynneille.. Vaikka kannabis ei olisikaan niin haitallista, kuin esimerkiksi tupakka, niin tupakka silti pitää ihmisen normaalina! Ja Suomessa on muutenkin tarpeeksi paljon alkoholisteja ja muita mielenterveys potilaita, niin pitäisikö niitä lisää saada? Kannabis aiheuttaa psykooseja paljon enemmän kuin alkoholi!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#2744 Re: -.-

2011-01-27 00:59:26

#2743: justjoo. - -.- 

"VAIKEAMPI? Vielä nyt kun kannabis ei ole laillista sitä ei ole vaikea saada ! Meidän koulun yläaste-ikäisistä n. 40 on riippuvaisia kannabiksesta, ja sitä on ihan helppo saada täällä käpykylässäkin ."

Sehän tässä juuri ongelma onkin kun sitä saa niin helposti.  Tällä hetkellä rikolliset myyvät sitä kannabista nuorille ja he eivät  välitä heidän terveydestään.  Rikolliset määräävät puhtauden, voimakkuuden, hinnan.   Kieltolaki ei ole auttanut asiaa yhtään päin vastoin vain pahentanut sitä. Se kannabis mitä ne rikolliset myyvät sisältää vaikka mitä kakkaa.  Jos mietit alkoholin kiellon aikaa niin varmasti tiedät että silloin oli ongelmana tämä sama epäpuhtaus ja rahan valuminen rikollisten käsiin. Nyt kannabiksen seasta voit löytää hiuslakkaa, kumia, kynsiä hiuksia, hiekkaa, lantaa ja muita päihteitä. Toisin olisi jos tämä kannabiksen myynti olisi valvottua. 

Jos kannabis olisi laillista voisimme edes hieman kontrolloida kannabiksen käyttöä ja siitä seuraavia terveys vaikutuksia. Sekä kitkeä rikollisuudelta suuret raha tulot.

Kannabiksestä tulevalla rahalla voisi  hoitaa näitä päihteistä tulevia ongelmia ja lisätä valistusta päihteiden terveys vaikutuksista. Nyt ne rahat menevär rikollisten käsiin ja sitä kauttaa kasvattaa järjestäytynyttä rikollisuutta entisestään.

Nythän jos nuori menee ostamaan kannabista hän saa sen ilman mitään ikä  kyselyjä tai väli käsiä ja ehkä vielä kaupan päälle jonkun kivan uuden päihteen. Eli siis Rikollisilla on käsissään kiva sisään heitto huume. Jos kannabis olisi laillinen niin rikolliset eivät voisi käyttää täilläistä mietoa helposti lähestyttävää päihdettä sisäänheitto päihteenä. Tästä seuraisis että nuorella olisi suurempi kynnys joutua rikollisen kanssa tekmisiin. EN usko että nuoret eka menis koksuu tai amfetamiinii ostelee.

Nämä rikollis järjestöt myös kasvattavat kannabiksensä mahdollisimman nopeasti mahdollisimman paljon ja mahdollisimman voimakkaaksi. Tästä seuraa se että käytetään lajikkeita jotka sisältävät runsaasti thc:eetä ja vähän muita cannabinoideja kuten cbd:eetä, joka ehkäisee thc:een aiheuttamia psyykkisiä "ongelmia".  Myös se että sitä kasvatetaan vain mahdollismman nopeasti ja paljon on ongelma, koska silloin yleensä jätetään pois kasvin loppuvaiheen "huuhtelu" jolloin kasviin jää lannoitteet ja muutenkin enemmän kaikkea shittiä.

Yksinkertaisesti Tämä kieltolaki ei ole ratkaissut mitään.  Se on vain tuonut enemmän ongelmia kun itse kannabis.

Minun mielestä ihmisellä tulisi olla oikeus käyttää lievempää päihdettä vaihtoehtona alkoholille.

"Vaikka kannabis ei olisikaan niin haitallista, kuin esimerkiksi tupakka, niin tupakka silti pitää ihmisen normaalina!"

Mitä meinaat normaalina?  kyllähän se tupakka vanhentaa ihoa tummentaa hampaitaa aiheuttaa nitku tärinäöitä ja hermostumisia. Jos kannabista polttelet alkoholin kaytön tapaan joskus viikonloppusin niin ei se sinusta mitään anti normaalia tee.  tarkentaisitko? 

"Kannabis aiheuttaa psykooseja paljon enemmän kuin alkoholi!"

Mihin perustat tämän väitteesi? en ole missään törmännyt tutkimukseen joka tuki väitettäsi... ja aika paljon itseni mielestä asiaa olen tutkinut.

Tämä oli nyt nopeasti kirjoitettuna. jos haluat tarkennusta niin kysy? parempia linkkejäkin löytyy jos haluat, en vain jaksa nyt koko yötä tähän käyttää.

 

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2008/07/669288/eu-raportti-kannabis-tupakkaa-ja-alkoholia-turvallisempaa

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/101482-lailliselle-kannabikselle-merkittava-tukija-%E2%80%9Dnykytilanne-hullu%E2%80%9D

http://kannabisuutiset.wordpress.com/2010/02/07/laittoman-kannabiksen-vahingollisuus-thc-vs-cbd/