Pelastakaa Törnävän kesäteatteri

Kommentoitu viesti


Vieras

#28 Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

21.12.2012 22:55

#27: mymmeli - Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

Kukahan on sanonut ettei Seinäjoella ole enää lastenteatteria? Luin lehdestä,että Lairikon vaimo kirjoittaa lastenkirjoja ja sitä myöden uskon ja ymmärsinkin, että myös lastenteatteria tullaan näkemään! Eikös rouvan tekstejä ole nähtykin jo lasten näytemissä aiemminkin!Täytyy tutkia ennen kuin hutkii (ja kommentoi)!

Vastaukset

Paula

#29 Re: Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

2012-12-22 01:29:09

#28: - Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

Joo määki luin palatsiteatterin sivuilta, että nimenomaan tekevät Törnävällä joka vuosi koko perheen teatteria!


Vieras

#30 Re: Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

2012-12-22 01:30:34

#28: - Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

Aivan niin! Luinpa äsken Palatsi teatterin fb sivuilta uutisointia tästä asiasta ja jutussa nimenomaan todettiin, että lastenteatteria tullaan tekemään Törnävällä jatkossakin. Ei huolta toverit. Selvittäkää ne faktat enste ja kommailkaa vasta sitten. Tuskinpa tämä addressi tulee vaikuttamaan Törnävän kohtaloon millään tavalla, naurettavaa vouhotusta.

Että silleen.

#44 Re: Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

2012-12-24 17:37:50

#28: - Re: Seinäjoki antaa surkean kuvan itsestään.

Joo, tokihan Lairikon vaimo lastentekstejä kirjoittaa....olihan Seinäjoen kaupunginteatterissa hänen kirjoittamansa Tivolilapset muutama vuosi takaperin. Kovalla rahalla tehty mutta eipä tainnut juurikaan tuottaa teatterille mitään. Voin vain kuvitella kuinka Törnävälle tulee Tivolilapset 2, 3, 4, remix ja Tivolilapset aikuisina. Rouvan kassaan kilahtaa mukavat tekijän palkkiot, kun pääosissa pyörii Salkkari-tähdet ja muut "julkimot". Mitäs sillä taiteella on merkitystä kun rahakassat laulaa. Jos ei vielä tullut selväksi mielipiteeni niin selvennettäköön: Hyi !!!