Pelastakaa Törnävän kesäteatteri

Kommentoitu viesti

Perskeles

#43 Re: Taustat tutkittu!

24.12.2012 15:55

#40: ETSIVÄ - Taustat tutkittu!

Tottahan tuo. Ei Törnävän kesäteatteriyhditys ole käytännössä koskaan  käyttänyt Seinäjoenteatterin näyttelijöitä. Enkelnotko on ihan poikkeus, ja ei kai hänkään enää siellä. Törnävän kesäteatteriyhdistys on aina raijannut esiintyjät ja muusikot Seinäjoen ulkopuolelta, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Mä kuulin Lairikon ainakin uhoovan, että käyttää paljon tuttuja seinäjokisia näyttelijöitä ja muusikoita, Timo Ristilä etunenässä. Mä uskon notta meno muuttuu Palatsin myötä Eteläpohjalaasten omaksi kesäteatteriksi, ja samalla saavuttaa valtakunnallsta mainetta. Ihan kuin ammoin kun Lairikko oli seinäjoenteatterin pomo.

Vastaukset

näinkös se olikin

#45 Re: Re: Taustat tutkittu!

2012-12-26 02:56:46

#43: Perskeles - Re: Taustat tutkittu!

Onpa todella mielenkiintoista! Paasonen pitää ihan turhaan meteliä! Olis tyytyväinen, että on saanut yli 20 vuotta tehdä kesäteatteria Törnävällä. Ei mitään kiitollisuutta? Muutoinkin kannattis olla rehellinen...

teatterikentän ääni

#47 Re: Re: Taustat tutkittu!

2012-12-28 11:54:15

#43: Perskeles - Re: Taustat tutkittu!

Käsittääkseni Törnävän kesäteatteriyhdistys on kaiken aikaa käyttänyt parasta ammattitaitoa, mitä vuotuisella budjetillaan on voinut saada. Yhteiskunnan (lue: kaupungin) tuki on ollut kaiken aikaa varsin pientä ja koko perheen teatterissa lippujen hintoja ei voi kovin korkealle hinnoitella. Nyt tilanne varmasti muuttuu, kun lautakunta (eteläpohjalaisen mentaliteetin vastaisesti) epäreilusti kilpailuttamatta viime tekonaan vaihtoi toimijan.

Ei Lairikko hyvää hyvyyttään Törnävälle tule, vaan toiminnalla on kaupallinen tarkoitus. Kaupunki alkaa nyt tukea aiempaa enemmän sekä rahallisesti että aluetta kunnostamalla .Ja "tähtiä" värvätäkseen Lairikko nostaa lippujen hinnat sen verran korkeiksi, ettei se enää tavallisen lapsiperheen kukkarolle sovi. Eli ainakaan koko perheen teatteri ei tule jatkumaan kovin pitkään.