Ei mausteita tai ruokaa lääkeluetteloon

Kommentoitu viesti

Aaloe vera

#103 Turha lista

06.01.2013 22:18

#85: C Harle - UUTISET!!

Vaikka liite 2a olisikin poistettu niin liitteessä 2 on edelleen älyttömiä kasveja kuten aaloe vera, mustajuuri, kurpitsan siemen, väinönputki, pomeranssi ja punahattu. Ja on siellä kalanmaksaöljykin! Miten tämä iankaikkisen vanha tuote on yhtäkkiäkkiä niin vaarallista? Sen sisältämän d -vitamiininko takiako?

Kaivoon vaan koko lista. Tilalle lista GM kasveista.

Vastaukset

Arja-Liisa Kangas

#105 Re: Turha lista

2013-01-07 21:18:02

#103: Aaloe vera - Turha lista

Ehkä kalanmaksaöljyn listalle joutuminen tosiaan johtuu sen sisältämästä D-vitamiinista! SE ON LIIAN TERVEELLISTÄ!

Kunka syö kalanmaksaöljyä, hän ei osta niitä apteekin D-vitamiinia sisältämättömiä "D-vitamiinikapseleita" ja pysyy anteeksiantamattoman terveenä.

Pirjetta Kesseli

#109 Re: Turha lista

2013-01-11 04:52:11

#103: Aaloe vera - Turha lista

Juuri näin ! Viranomaisten tulisi laatia GM -lista, koska nuo kasvit uhkaavat alkuperäislajikkeiden olemassaoloa ja tutkimusten mukaan geenimuunnellut kasvit voivat olla myös vakava terveysriski .

Pia

#135 Re: Turha lista

2013-03-17 23:09:56

#103: Aaloe vera - Turha lista

Kalanmaksaöljy on LIIAN terveellistä, sillä on liikaa positiivisiä terveysvaikutuksia (ihan luonnostaan); ajattele nyt jos et voi kaupata prosessoituja elintarvikkeita ja keinotekoisesti valmistettuja lääkkeitä; eihän se sovi nyt lainkaan. Suurin syy meidän kaikkien sairauksiin on roskaruoka ja muut kemikaalit.

Raha se on joka ratkaiseen. Luomuruokakin hinnoiteltu periaatteella, jos haluaa parasta, kuinka paljon olisi valmis maksamaan siitä. Ruotsissa on toisin, luomuruokaostoksille Ruotsiin. Sitten vielä terveydenhoidosta, muualla ennaltaehkäistään, hoidetaan terveyttä ja parannetaan sairauksia.

Suomessa poistetaan keksittyjen/ lääkkeillä aiheutettujen sairauksien oireita. On muuten vissi ero lopputuloksessa.

Ehkä pitäisi muuttaa muualle täältä ahneiden paskojen maasta, jonnekin missä sivistystaso olisi huomattavasti korkeammalla eikä ahneus olisi kaikkea pyörittävä käyttövoima.