Nuorten Suomi rukoilee

Kommentoitu viesti

Vanha mummo

#2 Rukous

02.02.2013 10:37

Mitä rukous nykyisi muuttuvassa maailmassa on ja mitä rukoillaa.
Entinen presidentti rukoilisi suvaitsevaisuutta homoille ja maahanmuuttaja pakolaisille,muut sostemit ja vasemmistolaiset lisää paljon rahaa,vihreät luonnonsuojelua ja parempia maastureita.
Kokoomukselaiset sivistyneempää hyvinvointivaltiota.

Vastaukset

Nuorten Suomi rukoilee
Adressin tekijä

#9 Re: Rukous

2013-02-02 12:16:02

#2: Vanha mummo - Rukous

Jos ei tiedä mitä rukoilla, niin Jeesus itse opetti näin:

"Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi; tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa --" Matt. 6:9-10

Jumala kyllä vastaa meille ja opettaa meitä, kun etsimme häntä. Raamatun sana on myös ikiaikainen ja varma opas Jumalan ja hänen tahtonsa tuntemiseen.

"Jumala auttaa niitä, jotka Häneen turvaavat"

#28 Re: Rukous

2013-06-18 10:33:28

#2: Vanha mummo - Rukous

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." Ef.6:12

Kyllä Jumala vastaa rukouksiin, jotka on Hänen mielensä mukaisia, ja kun ne tuo kunnian Hänen nimelleen.

Sota-aikana rukoiltiin Taivaan Jumalan apua eduskunnankin tasolla, ja Herra auttoi voimallisella kädellään. Siitä alkoi pitkä nousukausi, mutta tänään on jo unohdettu, kuka sen siunauksen meille antoi! Nykyisestäkin ongelmien suosta voidaan nousta, kun vain nöyrrytään kunnioittamaan Jumalaa, anoen yhdessä Hänen puuttumistaan asioiden kulkuun ja antamaan meille viisautta.