Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Kansalainen Kampista

#94 Nyt vaikuttamaan yleisten töiden lautakuntaan

02.02.2013 10:39

Tämä asia on kuulemma menossa päätökseen yleisten töiden lautakuntaan helmikuun lopussa.
Kukahan voisi etsiä lautakunnan jäsenet ja heidän s-postiosoitteet. Sitten laitetaan PAINETTA sinne. Heidän täytyy ottaa huomioon asukkaiden mielipiteet, varsinkin kun valtuusto on uusi. Minulla on kokemusta aikaisemmin pienemmältä paikkakunnalta ja siitä että tämä on paras vaikuttamiskeino. Eli miten sadaa nämä kaikki kommentit lautakunnan jäsenille ja sitten kirjoitetaan vielä lisääkin ja paljon.

Vastaukset

Saurin kirjeystävä

#97 Re: Nyt vaikuttamaan yleisten töiden lautakuntaan

2013-02-02 17:54:43

#94: Kansalainen Kampista - Nyt vaikuttamaan yleisten töiden lautakuntaan 

Kyllähän tätä voi kokeilla, mutta vaikuttaa aika hankalalta. Näyttää siltä, että yleisten töiden lautakunnassa istuu vain kaksi kaupunginvaltuutettua eli kokoomuksen Jarmo Nieminen (puheenjohtaja) ja demareitten Tuomo (Tumppi) Valokainen. Heidän sähköpostiosoitteensa on periaatteessa muotoa etunimi.sukunimi@valtuusto.hel.fi.  

Koko lautakunnan yhteystiedot piti julkaista ensimmäisen kokouksen jälkeen, joka pidettiin 29.1.13. En kuitenkaan löydä tätä listaa vielä netistä. Yleensä näitä tietoja kannattaa etsiä Helsingin kaupungin sivuilta, jotka on kyllä tehty sikamaisen sekaviksi ja vaikeaselkoisiksi. Ehkä se on tarkoitus.

Kaikki muut jäsenet näyttävät olevan B-luokan poliittisia harjoittelijoita, samoin kuin lautakunnan varajäsenet. Sehän tarkoittaa valitettavasti sitä, että tällä lautakunnalla ei ole oikeasti mitään poliittista painoarvoa vaan sinne on istutettu nippu aloittelijoita. Silloin päätöksentekokin on pelkkää kumileimasinmeininkiä. Että huonolta näyttää tältä osin. Siksi kannattaisi yrittää suoraa vaikuttamista vähän korkeammalle tasolle. Jos oma ehdokas pääsi valtuustoon, niin sitten hänen kimppuunsa. Tai sitten suora yhteys johonkin isompaan viskaaliin.