Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Kommentoitu viesti

olli

#51 Mahotonta meininkiä

12.02.2013 06:19

Tässä asiassa toiminnee lievästi sovellettu suomennos 10 syystä, miksi homoavioliitto on väärin:
1. Homous ei ole luonnollista. Suomalaiset vihaavat kaikkia epäluonnollisia asioita, kuten silmälaseja, polyesteriä ja ilmastointia.
2. Seura tekee kaltaisekseen. Homojen kanssa heiluvista tulee myöskin homoja, samaan tapaan kuin pitkien ihmisten kanssa hengailevista tulee pitkiä.
3. Se madaltaa kynnystä kaikille muillekin omituisuuksille. Homoavioliittojen salliminen johtaa, siihen, että pian jotkut haluavat naida lemmikkinsä, sillä koira on oikeuskelpoinen henkilö ja kykenee allekirjoittamaan avioliittosopimuksen.
4. Avioliittoa ei voida muuttaa. Se on ollut kauan olemassa täydellisen muuttumattomana instituutiona. Naiset ovat edelleen omaisuutta, tummaihoiset eivät voi naida vaaleita ja avioero on laiton.
5. Avioliiton pyhyys tuhoutuu. Heteroavioliitot ovat merkityksettömämpiä, jos homoliitot sallitaan. Britney Spearsin 55 tunnin hupiavioliiton pyhyys pirstaloituisi.
6. Avioliiton pitäisi tuottaa lapsia. Vain heteroliitot ovat kelvollisia, koska niistä voi syntyä lapsia. Homojen, lapsettomien ja vanhusten ei tulisi avioitua, sillä lastenkotimme eivät ole vielä täysiä ja maailma tarvitsee lisää lapsia.
7. Homovanhemmat -> homolapset. Aivan ilmiselvästi homovanhemmat tuottavat vain homolapsia, sillä heterovanhemmat tuottavat vain heterolapsia.
8. Uskonto ei tue sitä. Kaltaisessamme teokratiassa yhden uskonnon arvot pätevät koko valtioon. Siksi Suomessakaan ei ole kuin yksi uskonto.
9. Tarvitaan miehen ja naisen mallit. Lapsista ei ikinä voi kasvaa tasapainoisia, jos kotona ei ole sekä mies- että naisroolimallia. Siksi yhteiskuntamme aktiivisesti estää yksinhuoltajia kasvattamasta lapsia.
10. Se muuttaa yhteiskunnan perustuksen. Emme ikinä voisi sopeutua sellaiseen yhteiskuntamuutokseen. Siitä syystä emme ole sopeutuneet autoihin, lamaan emmekä pitempiin eliniänodotteisiin.

Vastaukset

Lara

#87 Re: Mahotonta meininkiä

2013-02-26 15:35:01

#51: olli - Mahotonta meininkiä

1. Asialle voi aina tehdä muutos. Jonkun on tehtävä aloite suvaitsevaisemmalle maailmalle. Ja mitä hittoa sää silmälasit vedit tähän. Olen täysin suomalainen ja rakastan silmälasejani.

2. Onko asia kiveen kirjoitettua? Onhan ihmiset suurimmaksi osaksi heteroiden seurassa ja silti näyttää noita lesboja ja homoja tulevan.

3. Olen lukenut jo juttuja naisesta, joka meni Eiffel -tornin kanssa naimisiin. Missä oikeuden mukaisuus. Kumman sallisit mielummin? Eiffel -tornilla ei tietääkseni ole tunteita toisin kuin ihan ihmisillä homoseksuaaleilla myös!

4. Toistan kohtaa 1. Jonkun on tehtävä aloite! Näin pystyisimme näyttämään muille maille mallia.

5. Pyh! Vai pyhyyden tuhoaminen? Sinun mielestäsikö naimisiin pakotettu tytön, joka ei rakasta häntä mooonta vuotta vanhempaa miestään pätkääkään, avioliitto on pyhä verrattuna homoavioliittoon, jossa kummatki rakastavat toisiaan?

6. Avioliitto ei ole täysin lapsien tekoa varten. Se on sitoutumista rakastamansa ihmisen kanssa kertoen tälle rakastavansa tätä 4 ever.

7. Ja näinkö biologit sinulle opetti?? Get a life!

8. Kohta 1 ALOITE

Jonkun on hitto vie tehtävä aloite! Se on mielestäni kaiken perusta! >:c