Vaaditaan ilman kelpoisuutta lasten asioista vastaavien työntekijöiden työsuhteiden lopettamista

Outi Pennanen
Vieras

#1 Huostaanoton jälkipyykki

15.06.2010 12:40

Äiti joka aikoinaan sekaantui huumeisiin ja lapsi otettiin huostaan. Äiti ollut täysin kuivilla jo useamman v

Jyri Suominen
Adressin tekijä

#2 Re: Huostaanoton jälkipyykki

16.06.2010 01:59

#1: Outi Pennanen - Huostaanoton jälkipyykki

Näitä varmasti löytyy enemmänkin, määräajoin otetut virtsatestit selvittävät totuuden.

Turhaa ottaa huostaan vuosiksi, onkohan hallinto-oikeudesta haettu tilannetta korjaavaa päätöstä.

Janita Leppäniemi
Vieras

#3 Asiallinen adressi

01.07.2010 10:55

Tämä adressi tulee tarpeeseen. Lasten huostaanottoihin liittyen on muitakin adresseja sillä monia vääryyksiä tehdään lastensuojelussa ja perheitä revitään erilleen ilman todellista ja aiheellista syytä. Siihen riittää sossareiden olettamus.

Janita leppäniemi
Vieras

#4 Perheemme tapaus...

01.07.2010 10:57

adressi Joonan huostaanotosta..

http://www.adressit.com/facebook-rikottu_perhe

 

Näinkin voi käydä.

 

ystävämme teki adressin , tutusteussaan tapaukseemme ensiksi,joten hän ei kirjoittanut asiasta tullesta temmatuna.

merja kallio
Vieras

#5 lastenkotikasvatus

23.12.2010 17:38

on henk koht kokem laitoshoidosta,joten jotain tidän.henkilökunnan palkkaamisessa on paljon parantamisen varaa. henkilökuntaa on vähän ja kouluttamattomia että niitä joilla ei edes kiinnostusta ja halua työskennellä alalla. tärkeää laitostyössä on ihmisen kohtaaminen sellaisena kuin on.hyväksyä pieni ihminen kaikkinensa ja tukea,auttaa ,antaa rakkautta ja turvallisuutta .kannustaa elämässä eteepäin joka elämän tilanteessa.lapset jotka karkaavat he eivät voi hyvin.. miksi lapsi karkaa? siinä keskusteluun aihetta ja pohtimista.. parantaa puitteita.itse karannut kymmeniä kerttoja eri paikoista .. tiedän mitä on elää jossain yksin ..ilman yhtään mitään..eikä ketään.
4 lapsen äiti
Vieras

#6 Lasten parhaaksiko?

23.12.2010 18:02

Epäilenpä, että ammattimaisesti olisi päätöksiä tehty näillä alueilla! Päätöksentekijöillä pitää olla kaikilla alan koulutus ja työkokemus! Nyt tuntuu siltä että "ei ammattimaiset" päätökset lasten huostaanotossa aiheuttavat kaaosta tavallisissa perheissä ja niihin perheen lapsiin ei sitten niin millään puututa joissa sitä puuttumista todella tarvitsisi!!! Jotkut näistä virkailijoista käyttävät valtaansa väärin esim. purkaakseen omaa pahaa mieltään omasta elämästä kostamalla sen lapsille ja hajottavat tavallisia perheitä. Kyllä heillä pitäisi olla pilvin pimein sellaisia perheitä joiden lapset todella kaipaavat turvallisempaa paikkaa! Toinen asia mitä en ole koskaan käsittänyt: Miksi lastesuojeluviranomaiset eivät kuuntele lapsia tai eivät huomaa edes merkkejä siitä, että lapsella/lapsilla ei ole hyvä olla kasvatusvanhempiensa/tilapäisvanhempiensa luona????? Pitäisihän ammatti-ihmisen huomata nämä merkit! Ennenkaikkea kuunnella mitä lapsi kertoo itse, mutta ei.... perhe on aina kunniallinen ja hyvä perhe! Todellisuudessa lapsia uhkaillaan että jos kertovat niin.... olen kuullut jopa että muutamia vuosia sitten joku nuori tyttö teki itsemurhan kun ei ollut muuta ratkaisua. Vähän aiemmin hänen äitinsä teki itsemurhan. Surullisia tarinoita.
...ja kaikki vain sen takia että päätöksiä tekee tietämättömät, osaamattomat, kouluttamattomat ja ymmärtämättömät lastensuojeluviranomaiset!!!!!!! Halooooo?
Kokemusta löytyy
Vieras

#7 Kokemusta asiasta

23.12.2010 19:30

Olen ollut nyt 5 vuotta sijoitettuna lastenkodissa ja perhekodissa vasten tahtoani ja pistin asian oikeuteen eikä mennyt läpi. Lisäksi tienaan n. 5000€ lapsen eläkettä vuodessa mutta en saa rahaa yhtään itselleni ja sen takia mulla on oman työpaikan tulot merkattu sivutuloiksi ja siitä tulee korkeat verot muutenkin vähäiseen palkaaan. Olen 15 vuotta vanha ja alun perin minun piti olla vain 2 viikkoa lastenkodissa. Lisäksi erään ystäväni oma isä on raiskannut hänet monesti ja hän asuu kotonaan.

Vieras
Vieras

#8 Re: Kokemusta asiasta

23.12.2010 20:32

#7: Kokemusta löytyy - Kokemusta asiasta 

 Hei! Eikö sinulla ole mahdollisuutta puhua asiasta siellä kenenkään kanssa?

Tapaamiset viranomaisten kanssa....etkö heiltä voisi kysyä asiasta? 

Kuka on se henkilö joka valvoo etujasi?

Kyselehän rohkeasti ja ota netin kautta selvää oikeuksistasi sijoitettuna lapsena. :D

Mikäli et saa vastauksia, etsi netistä, soita jollekkin yksityiselle asianajajalle joka on perehtynyt lasten oikeuksiin.....tulojen perusteella saisit varmaan ilmaisen oikeudenkäynnin. Nykyisin voi saada jo yksityisenkin jos kunnan/kaupungin oikeusavustaja ei ole perehtynyt ko. asioihin. Sinun lienee syytä kuitenkin kysellä tämän laatuisen asian takia yksityistä koska lastensuojeluyksikkö ja kaupungin oikeusavustajat ovat "samaa maata" keskenänsä ja asiaa ei todellakaan käsitellä sinuun nähden positiivisesti. Netistä löytyy alueesi yksityiset asianajajat ja mihin he ovat erikoistuneita. Sähköpostia kyselynä sinnepäin. Puhelut heille maksavat maltaita :D

Huostaanottoperusteita on olemassa niin erilaisia ja varmaan sinunkin perusteet ovat erityisiä.

Olet joka tapauksessa alaikäinen lapsi. 15 v. on kuitenkin jo vastuuvelvollinen.

Olen lähinnä epäluuloinen henkilön toimista joka valvoo SINUN etujasi. Netistä voisi löytyä vastauksia hakusanoilla: edunvalvojan velvollisuudet (alaikäinen lapsi) ja muutakin hyödyllistä tietoa sinulle sijoitusperheestä....velvollisuuksista jne.... perusteista ja mitä se tarkoittaa ja miksi sinut on sijoitettu ja mihin sinulla on oikeus jne....myös 15 v. oikeuksista ja vastuuvelvollisuuksista on sinun hyvä hakea tietoa netistä.

Kuka ne rahat (lapsen eläke) ottaa/käyttää? Saatko pitää palkkasi itse? Oliko sinulla asianajajaa oikeudenkäynnissä? Mitkä olivat ne syyt miksi veit asian oikeuteen? Kaikki nämä vaikuttaa kaikkeen.

Mikäli ystävääsi koskeva juttu on totta....huom! JOS SE ON TOTTA....Ystäväsi pitäisi ehdottomasti ilmoittaa insesti-asiasta vaikka kouluterveydenhuoltajalle! Heillä on vaitiolovelvollisuus ja hän pääsee pois isänsä ahdistelusta ainakin. Kouluterveydenhoitaja ohjaa asiaa eteenpäin. On ehkä hyvä huomauttaa tässä vaiheessa, että eihän ystäväsi vain puhu "palturia"? Moni nuori saattaa höpöttää vain sen takia että vihaa isäänsä ja valehtelee tuollaista, että olisi mahdollisuus päästä kotoa pois. Muistan vielä, kuinka vaikeaa oli olla murkkuikäinen/teini-ikäinen... :D

Toivotaan että asiasi selkiintyvät, toisaalta olet jo 15 v. ja jäljellä on enään 3 v. Joissakin tapauksissa pääsee asumaan omaan asuntoon poikkeuksellisesti jo 17 v....mutta kuten sanoin...poikkeuksellisesti...

5+1 lasta
Vieras

#9

23.12.2010 21:15

Hyvän asian puolesta. Omalla paikkakunnallamme joka on pieni, vähän reilun 5000 asukkaan kunta on myös päättämässä asioista sossu jolla ei mitään koulutusta.. Välillä kieltämättä kylmä hiki niskassa koska omat teinit ei helpoimmasta päästä, vielä onneksi kotona.
Ari (www.vanhemmat.com) Savolainen
Vieras

#10

07.01.2011 09:04

Adressi: "Vaaditaan ilman kelpoisuutta lasten asioista vastaavien työntekijöiden työsuhteiden lopettamista"

Kaikki ne viranomaiset (myös esimiehet) jotka tekevät yhdenkin rikoksen tai muunlaisen vääryyden päättäessään lasten asioista viranomaismenettelyssä, tulee erottaa työstään ja tuoda julkisuuteen omalla nimellään ja kuvallaan.

Os: http://www.vanhemmat.com


Ari Savolainen

Tiina Lehtonen
Vieras

#11 Lastensuojelu

24.01.2011 13:37

Joa tarkoitus on suojella lasta,se pitää aloittaa kotona,tehtävällä työllä,auttaa vähävaraisia,erityislapsia,yh-vanhempia,päihdeperheitä,kaikin mahdollisin keinoin jotta perhe pysyisi yhdessä,aloittaa työ ajoissa eikä vasta sitten kun vanhemmat ovat uupuneet,lapset oireilevat pahoin..
Lastensuojelun pitää pystyä puuttumaan huost.otettujen lasten sijoituspaikkoihin paremmin,puoltaa lapsen oikuksia biovanhempiin ja sukulaisiin,vaatia sijaisvanhemmilta KOULUTUSTA lapsipsykologiasta,päihdetyöstä,kriminaalityöstä,hyväksikäytöistä,sekä,,vaatia koko perhe miettimään haluavatko he jakaa koko loppuelämänsä vieraitten lasten kanssa niin,että he kokevat olevansa saman arvosisa kuin perhen omat lapset.
Mielenkiinnosta haluaisin mukaan sijaisvanhemmille tarkoitettuun koulutukseen..
Moniammatillisuutta tarvitaan myös sosiaalipuolella,teamityöskentelyä,lapssen ja perheiden parhaaksi.
Erityistä tukea tarvitsevat vanhemmat joiden vanhemmuus on vielä olemassa,jotta huostaanotot voidaan purkaa.
Raili Rindelöv
Vieras

#12 Virkavirheistä juridiseen vastuuseen siviilioikeudessa!

03.03.2011 13:36

Ihmuisoikeusjuristit vaativat sosiaalityöntekijöitä,jotka tuhoavat ihmishenkiä,juridiseen vastuuseen ja siviilioikeudeuteen,jossa väitöksiin ja syytöksiin pitää olla asiaperusteet.Meiltä muilta aktivisteilta terveisiä Pohjois-Pohjanmaalta!
ei ihmetytä enään
Vieras

#13 "sivistynyt"tapa tuhota renkien ja piikojen suku!!!

16.03.2011 10:40

Niin, ennenvanhaan kastroitiin suku jota ei haluttu enään Suomen Isäntien sukua sotkemaan.AATELISET JYRÄÄ EDELLEEN.
Julmat huostaanotot rikotut perheet
Vieras

#14 Lainvastaiset huostaanotot

28.03.2011 17:30

Nyt on pakko jo kaikkienki ihmisten siis IHMISTEN alkaa AVATA SILMÄNSÄ,sille mitä SUOMEN SOSIAALITOIMEN LASTEN"SUOJELUN" ilman kelpoisuutta,pedagogista koulutusta olevat henkilöt PÄÄTTÄVÄT perheiden lapsista.
-Keräävät itselleen valtiolta tukiaisia(varmaankin määrärahojen ylitykset syynä)
-Avustavat ja ainakin mahdollistavat suomessa toimivan LAIN tuella toimivan LAPSI-BISNEKSEN, lapsilla ,heitä ryöstettäessä perheiltään pois lainvastaisin tai jopa laittomin toiminpitein,monet perhekodit keräävät ja käärivät euroja bisneksiensä pyöritykseen.Ja perheet ruikotaan.Lapsen psyyke rikotaan ja vanhempien henkinen puoli tuhotaan ja vanhemmuus tallataan lyttyyn. ON AIKA meidän/teidän H E R Ä T Ä tähän JULMUUTEEN lapsia kohtaan bisneksen varjolla! Äänestäkää moinen toiminta PANNAAN! HOL Ry on ryhtynyt toimeen.Alkakaa jäseniksemme jotta saamme suomessa lasten ja perheiden asia kuntoon!

Vieras

#15

05.08.2012 23:20

ei ne "ammattitaidottomat" välttämättä ole se pääsyy virhearviointeihin.. toisaalta leipääntyneet ammattilaiset tekee paljon pahaa..

Vieras

#16

13.02.2013 14:39

erittäin hyvä asia